• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

mariposa_

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 👋🏻

Zapraszam do przestrzeni dla ciężarnych z terminem na mroźny, ale jakże pełen wyjątkowy styczeń 2027⛄❄️

Ten wątek to nasza bezpieczna przystań, gdzie możemy dzielić się każdą radością, obawą, pierwszymi kopniakami i wszystkimi urokami ciąży. Niech to miejsce będzie pełne wsparcia, zrozumienia i dobrej energii 🧘🏻‍♀️

Nowo dołączające zapraszam do przedstawienia się, opowiedzenia swojej historii i pozostania z nami 🫶🏻

Przewidywany termin porodu (po wizycie serduszkowej dopisze serducho, a później zmienię jego kolor na zgodny z płcią malucha👶🏻):
04.01. @kataryna83
16.01. @mariposa_ @Eveline.eve
17.01. @TutuTerror

Lista naszych terminów/wizyt:
21.05. @kataryna83 pierwsze USG

Życzę nam wszystkim spokojnych i nudnych 9 miesięcy, zakończonych najpiękniejszym noworocznym prezentem 🎆

Ostatnia edycja:
reklama
A jak się czujecie z myślą że jesteście w dwupaku 🫣
Ja ciągle nie wierzę. Czekam na USG, na które zapisałam się dopiero na 21 maja. Zgodnie z przyrostem beta serduszko można zobaczyć Ok 10000 to u mnie będzie pewnie jutro wieczorem. Narazie boli mnie miednica- czuję takie ciągnięcie. Po za tym żadnych objawów.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry