reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Moge sie o cos zapytac ???
Czy podgrZewacz to on podgrzewa odrazu do odpowiedNiej temperatury czy trZeba pilnowac tak samo jak w mikrofali bo sie zastanawiam nad kupnem ... W prawdzie mam ten termometr ddo mierzenia ale kupowac czy nie drogie to nie jest ale czy przydatne ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no nie wiem ja tam mialam aventa na pare...ale róznie bylo z tym podgrzewaneim ostatecznie wybralam mikrofalówke bach ciach 5 sekund i podgrzane :DD a dla cycowych mam to wgl zbedne :D

Popieram...jak karmi się piersią to zębny wydatek... a jak mały był straszy to 30 sekund i mleko było gotowe w mikrofali. Później tak nauczyłam się robić MM że nawet nie sprawdzałam temperatury.

Heh ja to bardziej pod katem dla mojego meza patrze bo jak bede musiala wyjsc z domu w razie wu to bede spokojniejsza ze mlodemu nie zaszkodzi widzialam w promocji z NUK za 10€ kurde to jeszcze zobacze :) ale 2:1 dla Was :)

A ja kupiłam podgrzewacz..tylko musze dokupić zaslepke polska;););) ale tez to bardziej dla M...zresztą zauwazylam ze przy pierwszym dziecku kupuje sie wiele niepotrzebnych gsdzetow;););)

Dla mnie podgrzewacz to niezbedna rzecz,oczywiscie przy butelce. Sypialnie i salon mamy u gory,a kuchnia na dole,wiec wygodnie bedzie podgrzewac mleko w pokoju:-) szczegolnie w nocy: p

reklama
Do góry