reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Dziewczynki super i ciuszki i wózeczki:))

Aniia, ja tak zachwalalam wczoraj Twojego brata, a dzisiaj mój mi napisal ze kupil malej troche rzeczy, dokupi jeszcze troche i wysle paczke(mieszka w Anglii). I czy kosz mojzesza chce to mi kupi , tylko czy mi sie podoba:))) Fajnych mamy tych braci:))))

reklama
A mi moja tesciowa zawsze mowila, ze wazne jest prasowanie ubranek, bo jak pranie nie pozbedzie sie bakterii na ubrankach, to pomoze goraca temperatura zelazka i wzielam sobie to glowy :)

wiecie co, a ja dzisiaj patrzyłam na stelaże na wanienkę, I chyba zaden nie będzie pasował na wanienkę z ikei:(....byc moze skonczy sie zakupem nowej wanienki..no nie wyobrazam sobie nie miec stojaka, bo mi kręgosłup wysiądzie...:szok:

No wlasnie zauwazylam ;)nic,narazie wymyslilam ze będę wanienkę dawac na pralkę,ktora stoi w lazience i jak przymierzylam to jest ok..wiec moze sie obejdzie...
A jeszcze czy potrzebne mi będzie takie prześcieradło na przewijam?czy wystarczy jak będę tam dawac tetrowke lub podklady do przewijania?

Ikasia- ja bym polecala pokrowiec na przewijak:) jest duzo bardziej praktyczny, nie zsuwa sie i zawsze cieplutko dzidzi jest,bo cala powierzchnia przewijaka zakryta:)

reklama
SYlka bardziej mi chodzi o przekładanie całego siedziska tyłem i przodem do kierunku jazdy, teraz mało który wózek ma przykładaną rączkę. Ogólnie bardzo podobają mi się wózki Espiro i są niedrogie. Twój jest śliczny :tak:
Elama wózeczek wygląda ładnie, a ile waży??
Pustshi lepiej wypierz w 40 stopniach, nic sie teraz nie gotuje, chyba że pieluchy. Jeśli ma ci to dać spokój, to wypierz 2 razy a później wyprasuj. Wszytskie zarazki na bank będę wytępione
JA wszystko piorę w 40 stopniach i ładnie się odpiera
A jak kupuje coś z lumpku to piorę dwa razy prane 40 stopni, później bliżej porodu upiorę to w dzidzusiowym i wyprasuje
Kasia piękne ubranka

A do mnie przyszła dziś paczka z butelkami AVENT, smoczkami na butelki, pojemnikami na pokarm AVENT, 3 smoczki uspokajające AVENT, ale tylko jeden różowy, bo co ja zrobię, jak jednak urodzi się chłopczyk ;-)

Do góry