reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Diablica jakie super te Twoje ciuszki! A te trampeczki są zaje...ste:-D

Magsus nie dziwie się że się wkurzyłaś! Niby matka a zachowuje się jak dziecko. Żeby to nie była Twoja mam to bym napisała - każ jej zapłacić za karę - niech więcej nie rusza nie swoich rzeczy bez pytania, ale kurcze do własnej matki tak nie wypada:no:.

Co do koszuli to ja też zamówiłam 2 na allegro - odcięte pod biustem i z tymi kieszonkami że można wyjąć pierś do karmienia, ale są tak jak piszecie trochę mamusine. Inomama gratuluje seksownej koszulki i dobrego gustu:-)
Co do wyprawki to muszę jeszcze zakupić łóżeczko, materacyk i pościel dla maluszka. No i jeszcze parę drobiazgów. A dla siebie biustonosze do karmienia, ale na razie czekam bo nie wiem jaki rozmiar - już widzę znaczny wzrost że aż niestety rozstępy się robią, a co będzie dalej???:szok:

reklama
Blue - kurcze to jest roznica nonprzeliczajac to ja 800 zl z groszami ale kurcze lozecZo w pl za 200 juz spokona tu od 400 przelcZajac a kupic trzeba ale swoja droga jakby miec duzy samochod i tak kupic w pl i sobie przewiesc :)

u mnie tez juz chyba wszystko kupione...jeszcze tylko kombinuje nad jakas dekoracja tego malego kacika Emmy u nas w sypialni, bo niestety pokoiku urzadzac nie mam gdzie :) Ale generalnie zakupki porobione :)

A ja kupiłam tydzień temu wózeczek
dada_carino_2011_s.jpg

Załączniki

• dada_carino_2011_d.jpg
    dada_carino_2011_d.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 63
  • dada_carino_2011_s.jpg
    dada_carino_2011_s.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 80
Marika gratuluje zakupu wózka...:)

Anbas u mnie tez raczej juz wszystko kupione...muszę dokupic dla siebie tylko piżamy do porodu, dwie sztuki, skarpetki, I niedrapki dla dziecka...I chyba wszystko:)

Dzisiaj spakowałam torby do szpitala...dla siebie I dla Małego...kurcze...dużo tego:p:p

Troche ciemny ten wózeczek, ale była same jaśniutkie
Produkty - Dada Paradiso Group
JA mam ten Carino 3w1 model Carino, najpierw miał być ten w paski, ale ten biały kolor.
Kupiłam ten wózeczek 3w1 nowy z gwarancją na 2 lata za 900zł, a nawet na stronie producenta kosztuje 1400zł.
Może wizualnie on nie bardzo,a le ta cena :tak:

reklama
Do góry