reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
dziewczyny co ile się robi cytologie??
bo zastanawia mnie czy ten ból krzyża to nie od nadżerki bo wiem że moja siostra też miała straszne bóle krzyża i gin jej powiedział że ma nadżerke(2 syopień)i to od tego ...
ja robiłam ale w uk w lutym a wcześniej w Pl nie chciał mi gin zrobić bo jeszcze karmiłam i powiedział żebyśmy poczekali aż skończe ...tylko ci lekarze w uk jacyś nie pewni, kurcze już sama nie wiem co robić:baffled:

Martucha, gdzies wyczytałam, że kobiety po 25-tym roku życia powinny badać sie raz do roku. Nie wiem czy tak jest wszędzie, ale u nas kobiety w przedziale wiekowym 25 - 49 lat mają bezpłatne badania:tak:

o byłoby super, musze zapytać u nas bo teraz tyle kasy idzie na ten remont i odkładanie na aparat ze troche krucho stoimy:baffled:

Martucha U nas ginekolg powinien robić cytologię raz w roku wszystkim kobietom powyżej 25 lat. I jest to badanie bezpłatne (przynajmnie ja nic nie płacę a chodzę na Kasę Chorych). Także zapisz się na wizytę do gina i rób badanie.

Byłam w środę u ginka i nadżerka wyleczona i cytologia zrobiona. Ale to nie koniec lekarzy, wybadałam sobie w piersi jakiś guzek... moja lekarka karze mi iść na USG i sprawdzić co to jest. W sumie myślę że to nic poważnego ale jednak jakiś strach tam w podświadomości się czai. Mam nadzieję ze to jakiś tylko zatkany kanalik albo coś takiego bo to jest w tym miejscu w którym miałam zapalenie jak karmiłam Nadię . Zobaczymy we wtorek wieczorem.

reklama
Cytologia w ramach NFZ jest bezpłatna. Ja jednak robię regularnie cytologię u mojego gina.
Właśnie, muszę wreszcie zrobić te moje badania krwi itede, bo końcem grudnia mam następną wizytę.

Elma na pewno to nic poważnego. trzymam kciuki

Do góry