Dorciaa
Fanka BB :)
GRATULACJE!!!!czesc dziewczyny!!:-):-)
nam odcieli necika :--(za to wczoraj mielismy cudownyyy wieczorek
mianowicie J sie oswiadczylnasza niunia nam dzisiaj zaczela postekiwacc sobie rano i sie usmiechac
nie w glowie jej spanie bylo;-)a jak ona nie spi to czemu inni maja spac hehe
czy wasze malenstwa tez tak mocno podnosza glowke?? czasem az sie boje
kochana a sprawdzałaś ciśnienie? sprawdź, bo opuchlizna to nic dobregoMatko, co za dzień!
Pies chodzi jak smród po gaciach-to przez cieczkę. Ja zaraz zwariuję, nie dość że sama w domu, to mam sąsiadkę lat może 3-4, która komunikuje się tylko piszczeniem i krzykiem (i tak codziennie od rana) i zaraz mi się cierpliwość skończy, zejdę do sąsiadów i chyba uduszę to dziecko
Ząb napiernicza, ale nie chcę być cały czas na apapie, poczekam do wieczora.
A nogi tak spuchnięte, że nie mogę założyć skarpetek, nawet mężowskie są za małe :-(
No, wyżaliłam się :-)
Na miejscu Pauli udusiłabym chyba tych lekarzy.
no chociaż jednej nie chce się jeśćPaula - super ze matz Cie tal rozpieszcza, przeraza n ie troche ta twoja cal sytuacja.
Ja skurcze jakies ta mam , ale nic konkretnego, wiec dalej czekam .SErduszkujemy z maze jesli tylko czas i moje zmeczenie na to pozwalaja.Pozatym mam straszny jadlowstret.Normalnie jem na sile od ostatniej wizyty do wczoraj schudla 2 kg dobrze ze ´Mia a sie dobrz i ona tyje.
to podobno też jakiś objaw porodu, jak tak pomyślę to wszystko jest objawem porodu
a ja byłam u gina, szyjka bez zmian, rozwarcie dalej na cm, skurczy brak, ale...21.01 mam przyjść na badanko do gina do szpitala, a 23.01.około 12.00 wyjmujemy małego

muszę to uczcić jakimś dobrym papu

Paula oj będzie mi brakować smsów, dobrze że masz neta, cały czas myślę o tobie będzie dobrze, muuuuuuuuuusi być! a może zadzwonić do twojej ginki
w końcu to jej pomysł,żebyś już leżała, niech przyjeżdża
nie w glowie jej spanie bylo;-)a jak ona nie spi to czemu inni maja spac hehe
?? czasem az sie boje

wole już nie robić tego a spokojnie czekać a serduszkowanie tylko i wyłącznie z przyjemnością
tak więc szczerze dałam pełen luz na wywołanie a czekam spokojnie na tego 18;-)