reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Heh mnie przed pierwszym porodem nieczysciło tylko miałam spotkanko 2 dni wcześniej z czopem:-pno ale ja miałam wywoływany co może nie był jeszcze czas na poród no ale kurka 42 tc zaczety był co sama się zastanawiam czy jakaś akcja sama by ruszyła:cool2:

reklama
Posprzatałam dziś łazenkę, tak porzadnie posprzatałam:tak: A dla mnie to wielki wyczyn, moge to zakwalifikować jako syndrom wicia gniazda, bo do niczego innego sie nie zmusiłam już od dawna.
Wybieramy sie dziś do kina na Szerlocka Holmesa:-) mam taką potrzebę wyjścia z domu że szok

Roxeen, pochwal się fryzurką :-)
Ja juz też patrzeć na siebie w lustrze nie mogę, gęba dwa razy większa niż normalnie :cool:
Wybieram się z psem na dwór, 5 minut spaceru, a pół godziny ubierania się...

Boze, dziewczyny, mi moja nadwrazliwosc na zapachy znowu zyc nie daje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja generlnie bez ciazy jestem wrazliwa na zapachy. Musialam zmienic plyn do plukania, bo ten co uzywalam od roku wywolywal u mnie mdlosci, potem plyn do prania to samo, i dzis kupilam znowu nowy, upralam i znowu mnie meczy :baffled:

Ja też podpuchłam na twarzy ale tak szczerze to ja się tam sobie podobam:-pja ogólnie nie spuchłam az tak nie wiadomo ile na twarzy a rece czy stopy kostki to ja nie mam spuchłych;-)inaczej całkowicie wygladam niż w pierwszej ciąży:tak:no ale też jest różnica startowac od 60 kg(no niecałe ale blisko był przy piewrszej ciąży)a co innego od 50 kg i może dlatego ja tak tego nie widze;-)

Kochane - zaraz się wyłączam. Lapa nie biorę choć korciło. Też mnie zaczyna czyścić ale z wrażenia chyba :szok:
Akurat się ciesze - moze mnie ominą jakieś lewatywy :wściekła/y::wściekła/y:

Będę "smsesowac" - jeszcze nie wiem do kogo albo do wszystkich naraz bo numerow z BB to mam w komorce juz wiele.
Natomiast proszę do mnie nie kierować sms z porodówek bo bez lapa nie wyrobie. :tak:

Obstawiam: jutro ze mną urodzi pare lasek- nie bede mowic głosno kto :-D

Trzymajcie się tu i podstrzymywac produkcje, nadrobi się jakoś :-D

reklama
Uduszę mojego psa! Dopiero co wróciłyśmy, oczywiście dla niej to ja chyba na sanki wyglądam, tak mnie ciągnie po sniegu. Zrobiła meeegaaa kupę (twardą), rozebrałam się, a ona zaczęła puszczać bąki czyli = znowu kupa... grrr...

Kaja, kolejna szczęściara :-) trzymamy kciuki, trzymamy :-)

Do góry