reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Asienka, Tymek kąpie się w dużej wannie i my tam mamy matę antypoślizgową i dzięki niej raczej się nie ślizga, jak usiądzie. A jak łazi po wannie i się wygłupia, to czasem też mu się nóżka poślizgnie:tak:Ogólnie uważam, że taka mata to fajna sprawa.

Ja do niedawna myłam Tymciowi włosy takim płynem do kąpieli i szamponem w jednym, więc tak przy okazji kąpieli, nawet mu nie nalewałam dodatkowej porcji na włoski. Ale od kiedy nie kąpiemy się w takim płynie, kupiłam szampon Johnson's-a i zwątpiłam. Na razie myłam mu co drugi dzień, więc chyba przy tym zostanę. Może co 3 dni będę myła-pomyślę;-)Dzięki za odpowiedzi:-)

Miłego dnia

Witajcie w ciszy!
Pogoda przepiekna,a my niestety chorzy. Ksawka dopadlo zapalenie krtani, wiec niestety w domku siedzimy i z okienka podziwiamy rodzaca sie do zycia przyrode. Posadzilam juz kwiatki na balkonie, a pelargonie grzecznie siedza w doniczce i czekaja w kolejce :)
W ubieglym tygodniu posadzilm czesc warzywek. :)
A jak u Was przygotowania do swiat?
Ja narazie okna i kafelki mam pomyte. Boziu naliczylam, ze 18 okienek wczoraj wyszorowalam.

Hej ale pustki czyżby stycznióweczki się wykruszały i rezygnują z pisania.....???

My korzystamy z pogody , do południa ok godz na dworku potem K je obiadek i idzie spać na 3 godz i znowu na dworek oby już się na dobre ociepliło.

Asieńka zdrówka dla Małego,

Co do świąt, to w tamtym tyg myłam okna, i nie szaleje ze sprzątaniem przedświątecznym bo ja ciągle coś szoruje, przecieram układam, więc nie ma u mnie wielkiego sprzątania. Na święta jedziemy do babci mojego M do Sandomierza:) mam nadzieję że K wytrzyma drogę ok 4 godz.

Dobrej Nocki

hej dziewczyny
ja z Bartkiem też ciągle na dwórku jesteśmy korzystamy:-) uczę małego chodzenia za rączke bo ostatnio sie buntuje i nie chce tak chodzić woli sam ale wiadomo- ulica- wiec muszę mimo jego oporu go trzymać za tą rączke.i powiem wam widzę postępy:-)
a jak jest u was z sadzaniem maluchów na nocnik?bo Bartek nie bardzo to lubi jak na razie
Asienka buziole dla ksawka oby szybko mu przeszło
Bećka 4 h jazdy z maluchem to trochę wyzwanie ale napewno bedzie ok;-)
A mój bartek przeziębiony zasmarkany ale to nic poważnego na szczęście ale mieliśmy iść dziś na szczepienie to pójdę po śwętach

Hej z rzadka jestem bo na dworze urzędujemy a jak ie to w domu nadganiam zaległosci.
dziś de kupic wyposażenie do piaskownicy bo gabi wiecznie na sępa jest;-)
bećka daj znać jak daliscie rade w drodze:-) My na weekend mjowy wybieramy sie do Poznania a to chyba wiecej jak 6 H drogi. Gabi nie będzie zachwycona ale ja już chce gdzieś się ruszyc a nie tylko do rodziców.
Aguska u nas nocnik codziennie rano jest w użyciu i trzeba Gabi zabawiać zeby na ni m posiedziała dłuzej. Ona uwielbia latać bez pieluchu a jak uda jej się zrobic siku gdzieś to mówi "si". w nocniku 90% razy coś zostawi:-) Ale do odpieluchowana jeszce kawał drogi...
Gabi na poczatku miała buncik na wszelkie próby okiełznania a teraz zrobiła się grzeczniejsza pilnuje się bardziej nas na spacerze czy w galerii.

My też kąpiemy z matą antypoślizgowa!

reklama
Ja ostatnio juz tak chwaliłam Gab ze taka grzeczna a tu od wczoraj coś w nią wstąpiło Na placu istny diabełek, uzurpuje sobie prawo do pewnych elementów placu i drze się jak jakieś dziecko chce z nich korzystać, nawet się wygina i kładzie na ziemi
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
masakra

Niech was cieszą kolorowe pisanki

i wielkanocne baranki.
Niech się w śmigus dyngus woda na was leje
a wielkanocny zajączek,
niech wam radość przyniesie i nadzieję.

Do góry