reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

My jeszcze jako para jeżdzilismy co roku w rózne miejsca na Pomorzu. Teraz poszukuje miejsc ustronnych spokojnych. Ksawik po szpitalu boi sie niesamowicie zarowno obcych miejsc, jak i ludzi. Nie wiemy jak bedzie, ale myslimy pozytywnie. Planujemy jechac przed sezonem - ostanie 2 tygodnie czerwca.Oczywiscie jak pogoda bedzie nam sprzyjać. Jesli nie, to wyjezdzamy w sierpniu.:-)
ZYCZYMY BEZBOLESNEGO ZABKOWANIA:-)

reklama
Asienka życzę aby Ksawcio szybko wrócił do siebie i nie bał sie;-)
u nas pogoda w kratke raz ciepló raz chłodno słońce grzeje zaraz jakiś deszcze pada ach ta wiosna

Witajcie Babeczki w ten piękny poniedziałek:-)!

Przed chwilą położyłam Tymcia spać, więc wpadłam do Was na chwilkę. Pustki tutaj, pewnie siedzicie albo w pracy albo na dworze:tak:
My po wstaniu Tymka wyjdziemy się podotleniać, od rana dziś nie byliśmy.

Miłego dnia

Witam
my dalej w trakcie wychodzenia 3 górnych i jeszcze doszła infekcja górnych dróg oddechowych:-(, biedna ta moja córcia. Dząsła okropnie opuchniete gardełko boli z noska leci, gorączka- masakra jakas. Pozdrawiam

Witam

Ale pustki

Edyta zdrówka dla Julki*

A my wczoraj na szczepieniu bylismy i Zuzia nawet sie nie skrzywiła, kochana moja córeczka

A tak siedzimy dzisiaj w domku bo zimno i własnie zaczeło padac

Pozdrawiamy wszystkie mamuski i ich dzieciaczki!!!!!

Hejka

My dziś też w domku, zimno i wietrznie:(. K dziś tak szalał że wyrżnął o podłogę buźką,krwe się lała z wargi i dziąsła jak szalona, warga spuchnięta... a jak już przestał płakać i posiedział z 15 min to znowu zaczął biegać ....szalony ten mój chłopak.

Ja dziś sprzątam chałupę tak mnie coś naszło.

Edyta zdrówka dla Małej,u nas wychodzi dwujka dolna i brak apetytu.

Miłego dnia

Witam i zycze wszystkim mamaom wszystkiego co najleprze, pociechy z dzieci, usmiechu na twarzy i wytrwałosci w wychowywaniu swoich skarbów.
Zyczy edyta wraz z julką:-)

reklama
Do góry