talia
Fanka BB :)
Tysiolek nawet nie wiesz ile szcześcia Cię spotkało ze masz tak zainteresowane jedzeniem dziecko. U nas to dosłownie jedzenie przez cały dzień mogłoby nie istnieć a apetyt rodzi się koło 18
moja waży 11 kg nosi rozmiar 92
Ivi supepr pomysł z tym przedszkolem, ja też swoja bym puściła ale na razie nie za bardzo jest kasa i wilekiej potrzeby nie ma. pracy mam znaleźć nie moze
Dawaj znać jak Wam idzie!!!!

moja waży 11 kg nosi rozmiar 92
Ivi supepr pomysł z tym przedszkolem, ja też swoja bym puściła ale na razie nie za bardzo jest kasa i wilekiej potrzeby nie ma. pracy mam znaleźć nie moze

Dawaj znać jak Wam idzie!!!!
wróciłam po godzinie. Młody nawet nie płakał, tylko za okno patrzył co jakiś czy już wracam. No i obiadu nie ruszył, ale to mnie nie martwi wcale. Wciągnął za to obiad w domku i teraz szykuje się do spania.. A ja, jak pomyśle że jutro go zawiozę o 10:20, posiedzę parenaście minut i będę miała 2 godziny "bezdzieckowe" to.. takie dziwne uczucie jest:-)
widzę że była mowa o opłatach w naszym "miasteczkowym" przedszkolu dziecko od 8 do 13 przebywa za darmo każda następna godzina to koszt 1,20zł :-) no i plus wyżywienie, nie mam pojęcia jaka jest stawka dzienna.