Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(oczywiście to może być efekt ciąży a nie samych tabletek). Poza tym mam zwiększoną ilość śluzu koloru ciemnomlecznego, przypuszczam że to resztki tabletki nie wchłoniętej przez organizm?
A jak jest u was?Gratulacje!!! to musi być wspaniałe przeżycie!!)
Dostałaś może zdjątko dzieciątka? i czy bylaś prywatnie czy państwowo?
ja się boję że nie dostanę fotki maluszka....a tak bym chciała mieć pamiątkę z tego pierwszego USG...
nawet mogę zapłacić
bo jest to niewyobrażalna pamiątkakurde kobietki moje klucie po lewej stronie brzucha jest coraz silniejsze i czestrze, nospa mi tylko odrobinke pomaga, naprawde zaczynam sie martwic...jeszcze 3 godziny do wizyty u lekarza, ide sie teraz okapac i troche zrelaskowac, prosze trzymajcie za mnie kciuki aby nic zlego sie nie dzialo, jak wroce od lekarza dam wam znac co mi powiedzial...
kurde kobietki moje klucie po lewej stronie brzucha jest coraz silniejsze i czestrze, nospa mi tylko odrobinke pomaga, naprawde zaczynam sie martwic...jeszcze 3 godziny do wizyty u lekarza, ide sie teraz okapac i troche zrelaskowac, prosze trzymajcie za mnie kciuki aby nic zlego sie nie dzialo, jak wroce od lekarza dam wam znac co mi powiedzial...
Cieszę się, że trafiłam na tę stronkę. Jeszcze jakiś czas temu nikogo nie było (szukałam), a tu taki wysyp. Razem jest raźniej.:-)