reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

No niestety, trzeba jeszcze poczekać. Ale jak to Wasza pierwsza dzidzia, to chyba wszystko jedno?

Nikki No sama nie wiem chyba chciałabym dziewczynkę:zawstydzona/y:, ale z drugiej strony czy to ma znaczenie, albo bedzie Marysia albo Staś jak sie cos nie odmieni, chciałabym tylko wiedzeć czy wszystko jest z maleństwem oki, teraz to dla mnie najważniejsze, jak dla każdej z nas.:tak::tak::tak:

reklama
Dokładnie, najważniejsze, żeby szczęśliwie do stycznia dotrwać i cieszyć się, że się zdrowy maluszek urodził!! A teraz kiedy masz usg?

Usg mam zrobić miedzy 26 czerwca a 9 lipca 12-13 tydzień.

Pysia 510 ja bym chciala znac plec i jestem ciekawa co by mi z tych wrozb wyszlo termin mam na 5 stycznia urodzona jestem wrzesien 83
CHŁOPCZYK CZY DZIECZYNKA z przymruzemien ooki - oczywiście.:-) Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Nikki a u ciebie z pierwszą ciązą sie potwierdziło?
50/50 jak w życiu:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Nikino teraz wyszlo ze ma byc dziewczynka a z synem sie nie sprawdzilo czyli pozostaje czekac i sie dowiemy:-) no a tak ogolnie to ciekawa bylam co i wskaze test dzieki:-) dobranoc

reklama
Już wskakujecie w ciążowe rzeczy? Ja jakoś jeszcze nie mam odwagi, bo brzucho jeszcze mały, ale swoje ukochane dżinsy już odłożyłam na dno szafy.:-(

rozbawiłaś mnie :-D po co tu odwaga? po prostu zwykłe gacie zaczynają cisnąć to się zakłada luźniejsze albo ciążówki, są takie które można na mały brzuszek i nie wygląda to ani głupio ani przesadnie :rofl2:

widzę że wy o wróżbach, ja się nie czepiam tego bo uważam ze nie ma co gdybać i się nastawiać, chociaż jakoś podświadomię myślę o NIEJ i chyba wszyscy też i życzą dziewczynki ale oby zdrowe było

co do ujawnienia płci, Dorian do 31!!!tc udawał dziewczynkę, także ja na pewno nie uwierzę w jakieś wczesne diagnozy w tej sprawie :sorry:

Do góry