No niestety, trzeba jeszcze poczekać. Ale jak to Wasza pierwsza dzidzia, to chyba wszystko jedno?
Nikki No sama nie wiem chyba chciałabym dziewczynkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety, trzeba jeszcze poczekać. Ale jak to Wasza pierwsza dzidzia, to chyba wszystko jedno?
Dokładnie, najważniejsze, żeby szczęśliwie do stycznia dotrwać i cieszyć się, że się zdrowy maluszek urodził!! A teraz kiedy masz usg?
CHŁOPCZYK CZY DZIECZYNKA z przymruzemien ooki - oczywiście.:-) Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?Pysia 510 ja bym chciala znac plec i jestem ciekawa co by mi z tych wrozb wyszlo termin mam na 5 stycznia urodzona jestem wrzesien 83
Już wskakujecie w ciążowe rzeczy? Ja jakoś jeszcze nie mam odwagi, bo brzucho jeszcze mały, ale swoje ukochane dżinsy już odłożyłam na dno szafy.:-(