Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam i gratuluje:-)Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki

Serdecznie gratuluję!!Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki
Witam !!! Moja dzidzia również przyjdzie na świat w styczniu 2010 r.. Bardzo się cieszę ale i boję bo jest to moja pierwsza ciąża. Ppozdrawiam wszystkie stycznióweczki

ale w domu sprzatac trzeba

Witam,
nie ma msiły na nic , udało mi się ogarnąć troszkędom i padamdo tego mam zapalenie gardła (wirusowe) i tydzień na zwolnieniu jestem - gardło mnie boli i niewiele pomaga....
Dlatego też w tym tygodniu nei bardzo będe miałą jak zaglądać do Was więc chciałam życzyć miłego tygodnia!!!
Pozdrawiam ciężaróweczki!!!
Masz prawo do zachcianek!!a mnie przed chwilą tak wzięło na oliwki zielone że... jechaliśmy do sklepu![]()