• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
cześć ciężaróweczki :)
życzę miłego poniedziałku i w ogóle całego fajnego tygodnia!
Ja dziś ledwo wbiłam się w moje spodnie na kancik :szok:musiałam bo dziś w pracy mam szkolenie... ehhh ciekawe jak wytrzymam w nich do 15 :szok::-D

Witam porannnie, u nas cieplutko, ale na spacer i tak wyjdziemy popoludniu po drzemce.Objawow ciaziwych brak , jestem troche niewyspana , ale nadrobie jak Nicol sie polozy, teraz kawka, witaminki, magnes.

I ja witam...
Słonecznie:-)) Wczoraj było tak pięknie, że cały dzień spędziłam z chłopakami nad oceanem. Strzaskałam plecy. Dobre i to... Dolegliwości ciążowych brak, jak u Dormark, no może poza zachciankami i awersją do mięsa.
Życzę miłego dnia:-)

Witam kobietki:-)
Normalnie nie mogłam uwierzyć w to co zobaczyłam!!! Za oknem świeci słonce!!! Piękna pogoda:-D
Nawet czuję się dobrze:-) Ale...wieczorem jeszcze dopadłam kibel:baffled:
Co do sexu...hm...no my zakazu nie mamy, ale zbyt często się nie kochamy, bo ja wieczorami to tak źle się czuję, że wszelkie chęci odchodzą...:baffled:
Do zobaczenia potem:-)

reklama
Witam z rana :-)
A ja już po badaniach krwi, aua teraz mnie ręka boli jakoś tak źle pielęgniarka krew mi pobrała :-( teraz cierpliwie czekam na wyniki

Sobota minęła, szkoda gadać, pogoda typowo do spania. W ruch poszła sokowirówka i zrobiłam kilka litrów soku z marchwi i jabłek :-) Dobrze, że wczoraj słonko wyszło to wyskoczyłam do ogrodu zaczerpnąć świeżego powietrza.

Ooo i spodnie zaczynają się robić ciasnawe, trzeba będzie zacząć rozglądać się za ciążowymi. Na allegro macie jakiegoś godnego sprzedawcę?

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry