Tangerine
Fanka BB :)
A czy bierzesz jakies dodatkowe leki ze dziasla zaczely ci krwawic?Tez mnie od pasty odrzuca. Jeszcze dziąsła krwawią ostatnio coraz częściej. Już mi się marzy ten wyidealizowany drugi trymestR![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy bierzesz jakies dodatkowe leki ze dziasla zaczely ci krwawic?Tez mnie od pasty odrzuca. Jeszcze dziąsła krwawią ostatnio coraz częściej. Już mi się marzy ten wyidealizowany drugi trymestR![]()
Mnie tez nie odrzuca od pasty i gumy żuje na potęgęMnie jeszcze od pasty do zębów nie odrzuca, wręcz przeciwnie nawet gumy do żucia miętowe żuje jak mi mega źle i na chwilę pomagai to nie w dużych ilościach bo wtedy efekt odwrotny
![]()
Witamy, nie czytaj całości bo chyba życie Ci ucieknie na tym, nastrój kilkanaście stron jak masz chęć, więcej szkoda czasuWitam Was dziewczyny!!
Dopiero co znalazłam to forum i w ogóle tą stronę ( ale tu jest dużo for i w ogóle) a Wy już tu 1171 stron naklikałyście. Także, chciałabym do Was dołączyć.
Termin według lekarza mam na 20 stycznia 2021. Jestem po jednym zatrzymanym poronieniu w 10 tygodniu. Jestem z Warszawy.
Nie wiem jak ja te wszystkie strony przeczytam, ale biorę się już za lekturę
WitajWitam Was dziewczyny!!
Dopiero co znalazłam to forum i w ogóle tą stronę ( ale tu jest dużo for i w ogóle) a Wy już tu 1171 stron naklikałyście. Także, chciałabym do Was dołączyć.
Termin według lekarza mam na 20 stycznia 2021. Jestem po jednym zatrzymanym poronieniu w 10 tygodniu. Jestem z Warszawy.
Witamy, nie czytaj całości bo chyba życie Ci ucieknie na tym, nastrój kilkanaście stron jak masz chęć, więcej szkoda czasuTermin bardzo bliski mojemu ja raz na 19 raz na 21
Witamy. Czy będziesz robić test pappa? Jeśli tak, to gdzie? To moje standardowe pytanie do osób z Warszawy, bo sama muszę się gdzieś umówićWitam Was dziewczyny!!
Witajja też termin na 20.01 i jestem po promieniu zatrzymanym w styczniu 2020.
O to gratulacje, bo szybko udało się zajść w drugą ciąże. Ja poroniłam 9 grudnia 2019. Ale jestem trochę zaskoczona obecną ciążą, bo przez COVID-19 miałam w pracy 2 razy więcej obowiązków i w sumie kwiecień to był jeden z najgorszych czasów na poczęcie. Głowa potrafiła mnie boleć, z głodu,bo nie miałam czasu ani ochoty w pracy nic jeść ani pić.
O to gratulacje, bo szybko udało się zajść w drugą ciąże. Ja poroniłam 9 grudnia 2019. Ale jestem trochę zaskoczona obecną ciążą, bo przez COVID-19 miałam w pracy 2 razy więcej obowiązków i w sumie kwiecień to był jeden z najgorszych czasów na poczęcie. Głowa potrafiła mnie boleć, z głodu,bo nie miałam czasu ani ochoty w pracy nic jeść ani pić.