Agnieszka2929
Fanka BB :)
Posciele poszewki wanienka pieluchy kosmetyki kombinezony nosidla przewijak wrazie co butelki dla siebie tez nic nie mam jeszcze.To i tak masz bardzo duzo, czyli został Ci wozek i lozeczko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Posciele poszewki wanienka pieluchy kosmetyki kombinezony nosidla przewijak wrazie co butelki dla siebie tez nic nie mam jeszcze.To i tak masz bardzo duzo, czyli został Ci wozek i lozeczko.
Dokladnie.Po cholere teraz kupowac,jak bedzie zima i male wczesniaki.Wiem nawet jeszcze nie oglądałam kupie po porodzie jak bede juz wszystko wiedziec narazie czekamy ile organizm wytrzyma najlepiej w 35 tyg.
No grubsze ubrania musze kupic jeszcze skarpety bo syn byl lipcowy to bylo łatwiej.Dokladnie.Po cholere teraz kupowac,jak bedzie zima i male wczesniaki.
Uzywane kombinezony sobie wez,prawie kazda tak robi.No grubsze ubrania musze kupic jeszcze skarpety bo syn byl lipcowy to bylo łatwiej.
Wiem nie bede wszystkiego nowego kupowac nie ma sensu ubranka tez mam odkupione z synem to w lumpie tez szukalam,ale tu nie mam sily chodzic duzo zamawiam do paczkomatu.Uzywane kombinezony sobie wez,prawie kazda tak robi.
Po malu sobie skompletujesz[emoji8]i tak duzo juz masz!Wiem nie bede wszystkiego nowego kupowac nie ma sensu ubranka tez mam odkupione z synem to w lumpie tez szukalam,ale tu nie mam sily chodzic duzo zamawiam do paczkomatu.
Zaraz znow ide do szpitala na badania w moim przypadku nie wiem kiedy porod nastapi...jeszcze to ze jak urodze wczesniaki to ich nie zobacze z miesiąc;/Po malu sobie skompletujesz[emoji8]i tak duzo juz masz!
Ja jak patrze na listę szpitala to jeszcze sporo i wszystko dla mnie..moj ostatni pobyt skonczyl sie tyk ze zostalam jeszcze bez ladowarki.No wyprawka to zło. Ja mam już dwa wielkie wory, a z mojej listy wyprawkowej zaledwie kilka pozycji odhaczone. Kiedy ja to wszystko ogarnę![]()