Agnieszka2929
Fanka BB :)
No to ładnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to ładnie
No to ładnie
Super. Jesli dobrze kojarzę to Ty blizniaki bedziesz miec?
Czyli wjezdza wszystko podwojnie. [emoji16]Tak [emoji4]
U mnie też i jak przegladam i licze ile muszę wydać,a prawie nic nie mam to makabra.Czyli wjezdza wszystko podwojnie. [emoji16]
Ja zaczęłam sobie juz kompletowac, bo pozniej wszystko na raz to skąd tu nabrac.U mnie też i jak przegladam i licze ile muszę wydać,a prawie nic nie mam to makabra.
Ja jakoś ciągle żyje w stresie i sie boje co bedzie zresztą nie mam za bardzo gdzie tego trzymac mam troche ubran po synu uniwersalnych troche kupila mama ubran czapek takich 50 rozm rozki koce mam niedrapki i to wszystko.Ja zaczęłam sobie juz kompletowac, bo pozniej wszystko na raz to skąd tu nabrac.
Najgorszy wydatek wozek.Ja jakoś ciągle żyje w stresie i sie boje co bedzie zresztą nie mam za bardzo gdzie tego trzymac mam troche ubran po synu uniwersalnych troche kupila mama ubran czapek takich 50 rozm rozki koce mam niedrapki i to wszystko.
Wiem nawet jeszcze nie oglądałam kupie po porodzie jak bede juz wszystko wiedziec narazie czekamy ile organizm wytrzyma najlepiej w 35 tyg.Najgorszy wydatek wozek.
To i tak masz bardzo duzo, czyli został Ci wozek i lozeczko.Ja jakoś ciągle żyje w stresie i sie boje co bedzie zresztą nie mam za bardzo gdzie tego trzymac mam troche ubran po synu uniwersalnych troche kupila mama ubran czapek takich 50 rozm rozki koce mam niedrapki i to wszystko.