ZawszeWięcej
Fanka BB :)
Moja kończy jutro 9 i ma 5200. Twój synek pięknie przybiera na piersi. Tylko się cieszyćDziewczyny czy waga 5kg obecnie u małego jest ok ? Jutro kończy 5 tygodni,a urodził się z wagą 3660. Boje się że za mało przybiera![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja kończy jutro 9 i ma 5200. Twój synek pięknie przybiera na piersi. Tylko się cieszyćDziewczyny czy waga 5kg obecnie u małego jest ok ? Jutro kończy 5 tygodni,a urodził się z wagą 3660. Boje się że za mało przybiera![]()
Wszystko sie oczyszcza jeszcze.Hej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
ja nadal plamie krwią, a już 5 tyg minęło, wiec spokojnieHej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
To dopiero niecałe 3 tygodnie z 6. U mnie dziś 26 dni po porodzie, dalej krwawie, skrzepy też były jakiś czas temu.Hej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
Hej. Też miałam skrzepy. Położna mówiła że to dobrze że lecą bo potem by mogły zostać i gnić w środku. Ja jeszcze jak po 1 ciąży dostałam pierwszy okres to leciało mega dużo skrzepów.Hej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
Jak nic się nie polepsza to chyba warto iść. Tak naprawdę moze go uczulać wszystko. Pieluchy, płyn do prania, do mycia, coś w jedzeniu..Mój młody urodzony 3600 spadł w szpitalu do 3400 i po miesiącu ważył 5200. Najlepsze że położna kazała mi ograniczyć karmienia bo za dużo przybiera...też kazała mi zrezygnować z nabiału, czekolady, truskawek cytrusów itp. No i młody od tygodnia ma wysypke I nic się nie polepsza najwięcej ma na brzuchu białych krostek jak myślicie iść do lekarza? Innych objawów nie ma. Ostatnio chciałam się dostać to teleporada i kazałam mężowi nas do luxmedu zapisać w pracy bo nie będę dawała leków ślepo młodemu. Tak samo czy macie bilans w 6 tyg?