reklama

Styczniówki 2021

reklama
Moja jak robi siku to nie stęka ale tak jakby się otrząsa. Na początku jakby otrząsanie i sekunda potem sik leci.
U mnie jest podobnie ale musi sobie stęknąć.
Albo ma ZUM albo po prostu nasza pediatra tak mi wypaliła mózg informacjami i straszeniem, że aż za bardzo się skupiam na wszystkim i wszystkim się martwię.
Dzisiaj miała bardzo długie wietrzenie i gdy steknela to puściła bączka i wtedy siku poleciało, jednym strumieniem i już wtedy nie stękała. Nie robi tego za każdym razem, ale tak jak napisałam już się obawiam że to jednak ZUM, a nie niewiedza Pani Doktor.

Hej dziewczyny ja tak trochę z innej beczki ale mam nadzieję, że żadna z was nie będzie miała tego bardzo mi za złe.
Potrzebuje porady.

Dziesiaj mam już 47 dzień cyklu a mojej @ ani widu ani słychu.
Ogólnie to mam dość długie cykle.
Teraz planowo @ miałam dostać w 39 dniu cyklu, ale spoznia się już 8 dni.
Zrobiłam 5 testów. Każdy negatywny.
Oczywiście wszystkie po terminie spodziewanej @ i każdy z porannego moczu.
Jutro zrobię jeszcze jeden bo ostatni robiłam 1 kwietnia.
Jak myślicie te 5 testów mogło się mylić czy niekoniecznie?

Hej dziewczyny ja tak trochę z innej beczki ale mam nadzieję, że żadna z was nie będzie miała tego bardzo mi za złe.
Potrzebuje porady.

Dziesiaj mam już 47 dzień cyklu a mojej @ ani widu ani słychu.
Ogólnie to mam dość długie cykle.
Teraz planowo @ miałam dostać w 39 dniu cyklu, ale spoznia się już 8 dni.
Zrobiłam 5 testów. Każdy negatywny.
Oczywiście wszystkie po terminie spodziewanej @ i każdy z porannego moczu.
Jutro zrobię jeszcze jeden bo ostatni robiłam 1 kwietnia.
Jak myślicie te 5 testów mogło się mylić czy niekoniecznie?
Idz do lekarza. A karmisz piersią?

reklama
Dziewczyny, moja mała ma 3 miesiące i tydzień. Od 2 dni strasznie się silni, wysuwa język i wkłada rączki do buzi. Dzisiaj zauważyłam też biale miejsca na dziąsłach tam gdzie powinny być ząbki. Załączyło się też marudzenie. Myślicie że to mogą być już zęby? Wizyta u lekarza dopiero we wtorek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry