• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2021

Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.
Też robię drugi raz glukozę i druga betę. Miałam mieć obciążenie ale lekarz sie zlitował i mam powtórzyć drugi raz glukozę i na tej podstawie i poprzednich przejściach na mi insulinę.
Jak będę miała to raczej powiem szefowi że jestem w ciąży i z uwagi na ciągłe kłucia heparyna/insulina/glukometr i leki i obawę przed zarażeniem spowodowana nie sterylnymi warunkami pracy mogę pracować zdalnie lub iść na L4 jak powie że na L4 to najpierw zejdę z nadgodzin i urlopu zeszlego roku bo mam kilka jeszcze dodatkowych zleceń i muszę je dokończyć. I tyle a jak sytuacja się powtarzy co mam nadzieję że nie to pójdę na L4 od psychologa na kilka miesięcy. I będę szukac nowej pracy.

reklama
Beczulinda
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.
Sami życie [emoji14] ja się właśnie wzięłam za porządkowanie tego, skoro wszytsko wywalili. Ale wieczorem będzie to samo [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry