Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejWitam sięobecnie jestem 5-1 to moja druga ciąża pierwsza zakończyła się poronieniem w 7 tyg jeszcze nie byłam u lekarza zastanawiam się czy jak pójdę w 6-1 czy będzie już serduszko bardzo stresuje
Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.Od 30 min stoję pod diagnostyka kolejka i już ledwo funkcjonuje. Pfff a za 30 min mam wziąć leki. Już mam dość.
Taaak po prostu bardziej bolą wieczorem i na noc, rano mniej, teraz już to wiem ale wtedy..Wiesz kochana.. Zawsze można te płacze zwalic na ciążowe hormonyrozumiem, że piersi wróciły do normy? ☺
0,3Jaką dawkę heparyny bierzesz ?
Uff czyli chyba to tylko przez to, ja ogólnie już później normalnie się czułam i dzisiaj też, więc może byćMiałam wczoraj to samozjadlam arbuza i mnie pogoniło, także chyba arbuz w ciąży nie sluzy ;p