reklama

Styczniówki 2021

reklama
Czy któraś tez ma termin na 13 stycznia?
Jedna ciąże już poroniłam, a teraz strasznie się boje. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolał mnie brzuch po prawej stronie.
Najgorsze jest to, ze w środę bylam w pracy i niestety pacjent miał robione rtg, a ja akurat wtedy weszłam na sale operacyjna. Byłam jakieś 2 metry od aparatu i teraz strasznie to przeżywam. Boje się, ze dziecko może urodzić się chore z tego powodu.
Przepłakałam wczoraj noc 😭😭😭.
Ja mam na 15 stycznia. Chociaż wczoraj zainstalowałam aplikacje ciążowa i tam mi pokazuje 11 stycznia. Nie przejmuj się tym, bardziej zaszkodzisz jak będziesz płakać cały czas naprawdę 😪🤗 to są same początki więc nic nie szkodzi aż tak, a z 2 metrów to nawet nie dosięga zasięg do Ciebie. Wszystko będzie dobrze. Ja bym się przejmowała jakby mnie naświetliło np w 12 tyg

Hej dziewczyny, mój termin to 02.01.2021. Robiliście betę? Czy że względu na panującą sytuację unikacie wizyt w labolatorium? Pozdrawiam ciepło ;)
Hej, ja dziś zrobiłam z ciekawości i mam 627. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało. Bo widzę, że u dziewczyn w 34/35 dniu cyklu bywa znacznie większa? 🤔 (wiem, że prawdopodobnie to moje hormonalne urojenia bo w zakresie referencyjnym jestem prawidłowym ale zastanawiam się czy ciąża jest wystarczająco silna...)

Hej, ja dziś zrobiłam z ciekawości i mam 627. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało. Bo widzę, że u dziewczyn w 34/35 dniu cyklu bywa znacznie większa? 🤔 (wiem, że prawdopodobnie to moje hormonalne urojenia bo w zakresie referencyjnym jestem prawidłowym ale zastanawiam się czy ciąża jest wystarczająco silna...)
To zależy kiedy była owulacja jeśli później to w 34dc nie musi być wysoka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry