agusia771a
Aktywna w BB
Udało się na 8.30daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało się na 8.30daj znać!
o super, że tak z rana, nie będziesz musiała się cały dzień stresowaćUdało się na 8.30![]()
o też jestem ciekawa, bo ja właśnie jutro mam wizytę i będzie 6+6W piątek mam wizytę a w sobotę organizujemy grila żeby wszystkim powiedzieć. Będę miał a wtedy 6t+6 Czy ktoś w tym momencie jeszcze nie miał serduszka bijacego bo zależy mi żeby powiedzieć jak już bedzie biło
U mnie wychodzi jutro 6+4 chyba...Według ostatniego USG które miałam 21.05 było 4+4 i był pęcherzyk ale nie było serduszka. Strasznie się stresuję ale próbuje się czymś zająć. W pracy jestem do 13 a później to chyba cały dom wysprzątam. Nie mogę spać po południu choć mnie łamie ale się nie daję, bo później nie mogę zasnąć w nocy. Jutro wszystko się wyjaśni ! Czekam na moje ❤o też jestem ciekawa, bo ja właśnie jutro mam wizytę i będzie 6+6
Ja nie mialam dopiero tydzień temu i to byl 8+0W piątek mam wizytę a w sobotę organizujemy grila żeby wszystkim powiedzieć. Będę miał a wtedy 6t+6 Czy ktoś w tym momencie jeszcze nie miał serduszka bijacego bo zależy mi żeby powiedzieć jak już bedzie biło
Ale każda ma inaczejJa nie mialam dopiero tydzień temu i to byl 8+0
trzymam kciukiU mnie wychodzi jutro 6+4 chyba...Według ostatniego USG które miałam 21.05 było 4+4 i był pęcherzyk ale nie było serduszka. Strasznie się stresuję ale próbuje się czymś zająć. W pracy jestem do 13 a później to chyba cały dom wysprzątam. Nie mogę spać po południu choć mnie łamie ale się nie daję, bo później nie mogę zasnąć w nocy. Jutro wszystko się wyjaśni ! Czekam na moje ❤
o mniaaaam!Przyszedł czas na koktajl z truskawekpyszota, polecam wam
za mną chodził już od tygodnia