reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Oj, ja znowu nie na temat 🤷‍♀️ dziewczyny, obudziłam się rano z opryszczką na ustach 🤬 nigdzie teraz nie wychodzę, nie wiem skąd się to przyplątało 🤦‍♀️ czytałam już u mamy ginekolog że nie jest to go groźne dla dziecka, choć gdzieś kiedyś też słyszałam że to największe zło w ciąży. Ale już rozwiałam swoje wątpliwości. Znacie jakąś super skuteczną maść, która można stosować w ciąży? Mam w domu sonol, ale to po konsultacji z lekarzem można a nie ma możliwości kontaktu z moim 😞
Witaj w klubie. Ja mam okropny zajad, który mi się rozlał od kącika ust w bok. Mam maść z wit B2 i naklejam do pracy plasterek compeed. W poprzedniej ciąży też na początku miałam. Ogólnie poza ciążami też się czasem zdarzalo - właśnie przy ciąży z synem mnie lekarz pytał czy to pierwszy raz czy już się zdarzało mieć.

reklama
Ja już wiem że mój mąż nie będzie mógł wejść ze mną na badanie 😔 też chciałam żeby usłyszał serduszko razem ze mną. Choć z drugiej strony ostatnio dziewczyny pisały ze to nie jest dobre dla dziecka... Więc wystarczy mi chyba tylko zapis na usg że to serduszko faktycznie bije 🥰
ojejku dlaczego nie będzie mógł? 😔 ja idę prywatnie, moja lekarka przyjmuje jakby u siebie w domu, więc mam nadzieję że pozwoli 😔

ojejku dlaczego nie będzie mógł? 😔 ja idę prywatnie, moja lekarka przyjmuje jakby u siebie w domu, więc mam nadzieję że pozwoli 😔
U mnie też bez osób towarzyszących dla bezpieczeństwa pacjentek. Wszystko może zależy też od lekarza. Mi też było ciężko ze świadomością, że mojego T nie będzie ze mną A później stwierdziłam, że jak tak musi być to niech jest i , że później będzie mój ukochany miał radość jak dzidzia już będzie większa i będzie można posłuchać spokojnie bicia serduszka. Jesteśmy po przejściach więc może tym razem tak miało być. ❤ ważne że bąbel rozwija się prawidłowo.

reklama
ja Śląsk, koło Katowic także jestem zestresowana jeszcze bardziej 😔 chciałam żeby był ze mną, ehh.
🤫🤫 lepiej się nie przyznawać ze jesteśmy ze Śląska bo bana dostaniemy 😂 ja też liczyłam ze na NFZ wizyty bez osoby towarzyszących, ale pisałam wczoraj z kuzynką która chodzi do prywatnej kliniki i tam też niestety nie mogła wejść z mężem 😔 szkoda

Do góry