• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mówią nie powinno właśnie dlatego że przy całej swej wiedzy nie są wróżkami. Nie mogą nic gwarantować w stu procentach bo ludzkie ciało nie działa na zasadzie uniwersalnej instrukcji 😊
Nie no jasne. Ja jestem może uczulona na to, ale lekarz według mnie poza faktami nie powinien snuć domysłów. Jak widzisz wyniki badań i widzisz, że serce bije to już wiesz, że jest ok i się uspokajasz, a nie jak Ci powie, że powinno być dobrze..

Skończyłam oglądać Dark i nie wiem co dalej począć ze swoim życiem :( 😅. Dawno nie miałam takiego doła poserialowego. Co więcej, żaden nigdy nie śnił mi się w nocy i to kilka razy z rzędu. No nic, musiałam to z siebie wyrzucić 😄

Ja już po wizycie. Walka z krwakiem nadal trwa. Zmniejszył się tylko o 1cm. Trochę jestem zawiedziona że tak mało ale z drugiej strony ważne że się zmniejsza. Następną wizyta badania prenatalne za 3 tyg i do tego czasu mam leżeć.
Cieszę się że jest ciut lepiej. Może psychicznie będzie mi lżej leżeć te 3 tygodnie.
Dziewczyny, jakie seriale polecacie ? Lekkie oczywiście żeby spać w nocy. Na ipli/ netflix ?

Wataha ale to chyba na HBO go. Ja ogólnie bardzo mało oglądam ale ostatnio wciągnął mnie serial sex education. Czasami tez patrzę na inne seriale, które mąż ogląda, tradycyjnie dom z papieru, Czarnobyl, był też taki fajny serial o małżeństwie czeskim, chyba nazywał się nieświadomi. Mogłam pomylić co jest na HBO a co na netflixie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry