Justynanana
Fanka BB :)
Byłam tydzień temu. Stwierdził, że jak będę słuchać się zaleceń ( mam leżeć) to nic się nie powinno dziać.
Jak ja lubię jak lekarze mówią "powinno"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam tydzień temu. Stwierdził, że jak będę słuchać się zaleceń ( mam leżeć) to nic się nie powinno dziać.
Nie no jasne. Ja jestem może uczulona na to, ale lekarz według mnie poza faktami nie powinien snuć domysłów. Jak widzisz wyniki badań i widzisz, że serce bije to już wiesz, że jest ok i się uspokajasz, a nie jak Ci powie, że powinno być dobrze..Mówią nie powinno właśnie dlatego że przy całej swej wiedzy nie są wróżkami. Nie mogą nic gwarantować w stu procentach bo ludzkie ciało nie działa na zasadzie uniwersalnej instrukcji![]()
Również chodzę prywatnieJak ja lubię jak lekarze mówią "powinno"to są specjaliści czy wróżki? A Ty chodź i się stresuj.. Jak była potrzeba to i 2 razy w tygodniu byłam, a lekarz nawet kasy nie chciał przyjąć - chodzę prywatnie.
Ha ha ja z mamą wlasnie ogladam jakis turecki horor przysiega.Skończyłam oglądać Dark i nie wiem co dalej począć ze swoim życiem[emoji28]. Dawno nie miałam takiego doła poserialowego. Co więcej, żaden nigdy nie śnił mi się w nocy i to kilka razy z rzędu. No nic, musiałam to z siebie wyrzucić [emoji1]