reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

Ogólnie to trochę się boje, czy na pewno podjęli słuszna decyzje, ale co mi pozostaje jak nie posłuchanie się ich. W miejskim szpitalu też nie było mowy o CC, więc sama nie wiem.

reklama
A ja Wam powiem, że prowadzę ciążę na nfz i nie narzekam. Lekarz czasami jest zakręcony i o czymś zapomni, ale staram się go po prostu "pilnować"🙈 Dodatkowo na usg chodzę prywatnie, bo jednak trzy to dla mnie za mało, staram się co miesiąc mieć to usg, tydzień temu miałam usg trzeciego trymestru w 30 tygodniu i nie wyobrażam sobie teraz nie zrobić usg do porodu 😂 Bardziej położne mi nie pasują bo są po prostu niemiłe i robią łaskę, że coś pomogą, ale nie wiem, czy to kwestia nfz, możliwe 😉

Ogólnie to trochę się boje, czy na pewno podjęli słuszna decyzje, ale co mi pozostaje jak nie posłuchanie się ich. W miejskim szpitalu też nie było mowy o CC, więc sama nie wiem.
Wsumie jak masz chory kręgosłup to może i lepiej sn dla niego tyle że bez znieczulenia bo one jest dawane w kregoslup

A mówią że ginekolog tylko może podważyć opinie innego ginekologa bo z jednej dziedziny są a Ty miałaś od ortopedy tak? A myślałaś jeszcze o innym szpitalu może tam nie podważa w tym drugim. A do tego masz chyba sporo km co?
No w miejskim nie zrobią CC, bo ordynator jest głupi na punkcie sn, inne szpitale w okolicy to totalne rzeźnie, więc zostają i tak Katowice, ewentualnie bonifratrów w kato, ale tam i tak trzeba na akcję czekać, bo się dowiadywałam.
No zobaczymy, w razie czego powiedział że i tak będą gotowi na CC, więc mam się nie martwic.

reklama
A ja Wam powiem, że prowadzę ciążę na nfz i nie narzekam. Lekarz czasami jest zakręcony i o czymś zapomni, ale staram się go po prostu "pilnować"🙈 Dodatkowo na usg chodzę prywatnie, bo jednak trzy to dla mnie za mało, staram się co miesiąc mieć to usg, tydzień temu miałam usg trzeciego trymestru w 30 tygodniu i nie wyobrażam sobie teraz nie zrobić usg do porodu 😂 Bardziej położne mi nie pasują bo są po prostu niemiłe i robią łaskę, że coś pomogą, ale nie wiem, czy to kwestia nfz, możliwe 😉

Ja swojej lekarce NFZ braku kompetencji nie mogę zarzucić ( jak na razie). Tylko mam wrażenie, że ona mnie czasami nie kojarzy. A i jakoś nerwowo reaguje jak pokazuje jej badania czy USG dodatkowe, których ona nie zlecała.

Do góry