reklama

Święta

reklama
Aż mi slinka pociekła na takiego zimnego Gingerka, a tu jak na złość moja dietka pyfka nie przewiduje, i zostaje mi tylko czerwone winko :baffled: i 6 paskudnych kilogramików do oddania

Sumka ty się dobrze zastanów bo jak patrzę na twoje zdjęcia i myślę że miałaoby cię być jeszcze 6 kg mniej...hmmm chyba byłoby za mało
???? przecież ty już taka lasencja jesteś!!!

Baśka pól dorosłego życia ważyłam sześć dyszek i czułam sie super ale z racji wieku i żydowskim targiem może byc 3 kg :-)

Sumka ,Baska ma racje-nie chudnij za duzo bo bedzie Cie za malo...a szkeletory to juz w tych czasach furrory nie robia...bardzo ladnie wygladasz-i bez cukru tu teraz:-D
A powiedz pazurki to Twoje czy Robione? bo bardzo ksztalt mi sie ich podoba...przynajmniej z "daleka"...Fryzurke tez masz bardzo twarzowa i ladny kolorek...I zdradz tu ciotce Pati jaki to kolor:laugh2: :-) ?

Dzięki moje drogie za dobre słowka ale pozbywać sie mam czego, a przynajmniej muszę zamienić tłuszczyk z oponki na mięśnie i wtedy to już mogę nawet 80 kg ważyć

Pati co do pazurków to moje wlasne, tylko mam na stałe frenczyk żelem pociągnięty , a w zasadzie miałam, bo wszystkie były uprzejme się połamać w trakcie świątecznych porządków więc już nie są ładniusie :baffled: , a jeśli chodzi o kolorek to fryzjerka mówi że to bursztyn i powiem ci że długo nie mogłam się do niego przyzwyczaić, bo zawsze mialam bardzo ciemne. Ale teraz już jest ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry