Marzena - ta babka to nie byla przypadkiem dr Horzelska? nie kojarze jej mimo ze to ona "odbierała" moj prod... tzn jej podpis jest w ksiązeczce zdrowia dziecka
(a wiadomo ze porod to kwestia poloznych.. chyba ze sa problemy jakies wtedy wolają lekarza dyzurującego) mozliwe ze o niej mowa, moja kolezanka do niej chodzila i z tego co kojarze nie była niezadowolona... A Bałaga przyjmował tez na Wyzwolenia w Świętochłowicach (ja chodziłam prywatnie do Pabiana - tez na Wyzwolenia przyjmował - i bylam zadowolona. Prawdę mowiąc nie wiem czy nadal tam umawiają na wizyty....)
konczita - swoja droga tez miałabym teraz problem do jakiego ginekologa sie udac ... 2 razy byłam u dr Bukowskiego.... i jakos niefajnie go wspominam.. dowcip nie na miejscu, nieciekawe podejscie do pacjenta, sama musialam z niego wyciagac jeskies informacje itp daj znac na kogo sie zdecydujesz.. jacy doktorzy w ogóle teraz na piasnikach urzedują?????????
(a wiadomo ze porod to kwestia poloznych.. chyba ze sa problemy jakies wtedy wolają lekarza dyzurującego) mozliwe ze o niej mowa, moja kolezanka do niej chodzila i z tego co kojarze nie była niezadowolona... A Bałaga przyjmował tez na Wyzwolenia w Świętochłowicach (ja chodziłam prywatnie do Pabiana - tez na Wyzwolenia przyjmował - i bylam zadowolona. Prawdę mowiąc nie wiem czy nadal tam umawiają na wizyty....)konczita - swoja droga tez miałabym teraz problem do jakiego ginekologa sie udac ... 2 razy byłam u dr Bukowskiego.... i jakos niefajnie go wspominam.. dowcip nie na miejscu, nieciekawe podejscie do pacjenta, sama musialam z niego wyciagac jeskies informacje itp daj znac na kogo sie zdecydujesz.. jacy doktorzy w ogóle teraz na piasnikach urzedują?????????
a miałam wtedy 22 lata...
chciałam też znleźć jakieś zdjęcie tej Horzelskiej co by ją ewentualnie wykluczyć, ale nie znalazłam... no cóż będę myśleć dalej...