reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Syn czy córka ?!? Chiński kalendarz płodności

Ja podobnie jak Mysza nie mam za bardzo przeczuć co rośnie w moim brzuszku i intuicja niestety nic mi nie podpowiada.Co do teściku powyzej to jak zawsze wychodzi mi pół a pół 47% na 53% wiec ciężko stwierdzić.

U mnie wyszło identycznie 47% chłopak, 53% dziewczynka :-)

Dzisiaj rozmwialiśmy z W. i on ma przeczucie że to dziewczynka :-D nie wiem skąd...sam też nie wiem...podobno po prostu.
Już się nie mogę doczekać.

reklama
Dziś śniło mi się, że urodzę dziewczynkę. Śniło mi się, że mam obudzić M i powiedzieć mu, że niech sobie nie myśli, że to będzie chłopczyk, bo na bank będzie dziewczynka.:-) Śmiałam się jak się obudziłam. Potem znów zasnęłam i przyśniło mi się poronienie. Straszne.

No widzisz Mysza84 nie dosć ze procentowo tak samo to jeszcze nasi mezczyzni maja takie same przeczucia.Ciekawe co z tego wyjdzie?????????????????

Izula82 nie przejmuj sie tym snem.Dwa dni temu miałam to samo i wyczytalam ze to wynika po prostu z naszej psychiki ze zastanawiamy sie czy z naszymi fasolkami wszystko wporzadku.Mnie np wieczorem bolał brzuch i myslalam czy nie dzieje sie cos zlego, to mi sie potem wysnilo.

Mi wychodzi chlopiec :) Pierwsza ciaza sie sprawdzilo bo wychodzil chlopiec i jest chlopiec :) Teraz tez czuje ze tak bedzie

lori81 mojemu to się wiele przeczuć w życiu sprawdziło więc jestem ciekawa czy i tym razem mu się uda... w czwartek mam wizytę, może już lekarz określi.

Paulinka taki z Ciebie niecierpliwiec jak ze mnie...W. mi wczoraj mówi żebym jakiś wakacji poszukała to polecimy w przyszłym tygodniu, a ja mu na to odpowiadam ze nigdzie się nie ruszam dokąd nie będę widziała kto się w brzuszku zadomowił ;-) bo planujemy hiszpanię i przy okazji chciałabym jakieś zakupy dla Maleństwa zrobić :-)

Ja nie wiem kiedy się dowiem ;-) a też mnie ciekawość zabija :-)
za tydzień mam usg ale to będzie dopiero 12 tydzień więc za wcześnie a za miesiąc lecimy na tydzień do Mediolanu i też chciałabym jakieś zakupy zrobić ... pewnie się umówię na jakieś extra USG przed wyjazdem, może uda się podejrzeć maleństwo :-)

a ja już nie wiem sama...intuicja podpowiada mi co innego,a z planowanych i monitorowanych owulek zawsze wychodzą "siurki";-):-)

reklama
Do góry