reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Syn czy córka ?!? Chiński kalendarz płodności

mi jak wyszedl test owulacyjny pozytywnie to probowalismy od tego dnia przez kolejne 4, wiec sama nie wiem..

reklama
U nas przytulasy są codziennie więc dzidzia może być z dnia owulacji. Ale to też nie przeświadcza o chłopaku.

Jednak u mnie dalej intuicja wskazuje na Szymonka... :-) :-) :-)

a u nas bylo przytulanko do piatku a owulacja miala byc w niedziele wieczorem lub w poniedzialek rano korzystałam z testów owulacyjnych ale bardzo ciekawi mnie czy chlopczyk czy dziewczynka :) strzal byl na dziewczynke ale zobaczymy :)

a u nas bylo przytulanko do piatku a owulacja miala byc w niedziele wieczorem lub w poniedzialek rano korzystałam z testów owulacyjnych ale bardzo ciekawi mnie czy chlopczyk czy dziewczynka :) strzal byl na dziewczynke ale zobaczymy :)
U mnie podobnie, ostatnie przytulano było w niedzielę 14 lutego w Walentynki a w środę była owulacja,czyli tez strzł w dziewczynkę,zobaczymy,mam nadzieję,że sie udało:-) Ale w ciąży z Alicją przytulanko było w niedzielę o 23 a owulacja byla przed 12 w poniedziałek czyli 13 godz max ,wg tego powinien być chłopiec bo z dnia owulacji a była dziewczynka

Mysza - widzę, ze intuicja u Ciebie też zadziałała :D Wcześniej pisałaś, ze nic Ci nie świta :))) Zobaczymy Kochana czy nasze przeczucia nas nie zawiodą :D Ja będę pierwsza :)))) Wizyta już za 5 dni :) I też czuje ze będzie Dawidek. I sama sie na sobie zawiode jeśli moja intuicja się pomyliła :D Co nie znaczy ze nie będę się cieszyc z córeczki :) Ahhh... juz się nie mogę doczekać poniedziałku :D

Ja raz mysle ze chlopiec bedzie.. a za chwile ze dziewczynka :) prawde mowiac jest mi ciezko wyobrazic sobie siebie jako mame i to juz za kilka miesiecy.. obojetnie czy chlopiec czy panieneczka.. :) ciekawe jak to bedzie.. ehh :)

My staraliśmy sie przez kilka dni przed owulacją...Jednak owulacje miałam 4 dni wcześniej i to troche zaburzyło nasz strzał na dziewczynkę ;)-pozostaje wielka niewaodma...MOże jutro się dowiemy,zobaczymy. Z tego co my widzieliśmy to wydawało nam się że jednak będzie chłopczyk ale ekspertami nie jesteśmy i możliwe ze była to pępowina...Przeczucie na chłopca ;).
Jesli nie jutro to myślę, że 10 czerwca już poznamy płeć :)

Paulinko oj przeczuć nie miałam długo...ale jak popatrzyłam na to zdjecie po wizycie co mam w sygnaturze to jakoś tak spontanicznie pomyślałam "Szymonek" :-D
Ale nie nastawiam się tak bardzo....co będzie to z tego będę się cieszyć.
Ja mam wizytę tydzień po Tobie i też już liczę że lekarz mi powie.

kokot82 z Alicja moze mieliscie tak ze moze przetrwały te plemniczki z przytulanka wczesniejszego i byly szybsze niz te z godz 23. Wszystko to chyba loteria :) Zobaczymy po wiztach ja mam 27 wizyte ale zwykle USG a okolo 10 czerwca 3d wiec mam nadzieje ze sie dowiem do tego czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
roziaaa, wątpię zeby przetrwałyo Alunie starałlismy sie 11 miesięcy , był moment ,ze nie ważne było już planowanie płci ,liczyłam,że w końcu zajdę w ciąże.Przez kilka cykli próbowałam w dniu owulacji bo mam bolesne i wiem kiedy są i też nic nie wychodziło. Myśle,że u mojego męża coś było nie tak od kiedy jest na sterydach po od 8 miesiecy sie leczy to i jego plemniki są silniejsze. Obecna ciąża byla dla nas zaskoczeniem tak naprawdę nie wierzylismy ,że sie uda za pierwszym razem. Kolezanka mi poradziła żeby przy planowaniu zaczynać od 5 dni przed owulacją, ja zaczełam od 3 i zaskoczyło ,to jest jak cud po tamtych nieudanych próbach

Do góry