reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
sluchajcie, zmienie temat, dostalam paczke z PL od mamy i siostry-cala paka ciuchow dla malej, nowych i starych po siostrzenicy, mam teraz takie multum tego wszystkiego, ze sie zastanawiam czy to nie jest przesada. Siostra mowi, ze taki maluch to ciagle jest brudny i trzeba przebierac nawet kilka razy dziennie wiec jest szansa ze wszystko zaloze :-)
izka01
Nawet policzylam wszystko:
Spiochy: 7 sztuk
Body z krotkim rekawkiem: 15 sztuk
Body z dlugim rekawkiem: 3
Sukieneczki: 6
Spodenki dlugie: 9
Spodenki krotkie: 6
Pajacyki: 13
Bluzeczki z krotkim rekawkiem: 4
Bluzeczki z dlugim rekawkiem: 9
Sweterki: 4
Czapeczki: 5
Skarpetki: 8
Buciki: 1 para
Sliniaczki: 6 sztuk
Kocyki grube: 2
Kocyki cienkie:4
ciesze sie strasznie, oczywiscie to wszysto jest na pierwsze 3-4miesiace

Spiochy: 7 sztuk
Body z krotkim rekawkiem: 15 sztuk
Body z dlugim rekawkiem: 3
Sukieneczki: 6
Spodenki dlugie: 9
Spodenki krotkie: 6
Pajacyki: 13
Bluzeczki z krotkim rekawkiem: 4
Bluzeczki z dlugim rekawkiem: 9
Sweterki: 4
Czapeczki: 5
Skarpetki: 8
Buciki: 1 para
Sliniaczki: 6 sztuk
Kocyki grube: 2
Kocyki cienkie:4
ciesze sie strasznie, oczywiscie to wszysto jest na pierwsze 3-4miesiace

izka01
Hehehe, Kachasek-mam nadzieje ze zaloze to wszystko, na szczescie sa w roznych rozmiarach wiec jakas roznorodnosc jest :-) nie sadzilam ze siostra az tyle mi przysle. Sweterek lepiej miec, 2 cieple rzeczy pewnie starcza zawsze mozna okryc kocykiem. Ja kupilam jeden a dostalam jeszcze 3 :-)
Izka ale to na zdjeciach to nie tylko z Pl nie? Bo widze ze pelno ciuszkow z targetu i kocyki tez a wiem ze tego sklepu w Pl nie ma. A swoja droga to fajnie patrzec co masz bo ja te same np skarpetusie ogladalam i mam taki sam sweterek Cartersa itd:-) Ja mam duzo DUZO wiecej kocykow tych recieving blankets i cieplutkich. Duzo mam od kompletu z ciuszkami bo tu np jest ubranko, ze spodnie i kaftanik czy bluzeczka i do tego pasujacy kocyk
Fajne takie!

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
izka ubranka masz super i starczy Ci z pewnoscia wszystkiego. ja mam mniej ale nastawiam sie ze i tak co 2 czy 3 dni bede prala a nieraz trza tego samego dnia bo jak dzidzia zwymiotuje na ubranko to lepiej jak najszybciej wyprac.
monia wspolczuje klotni i calkowicie Cie rozumiem!!! moj raz wymyslil ze kupimy teraz papuge albo LCD TV a moze kino domowe bo to co mamy jest tylko 5+1 a nie 7+1 brrr no to ja w ryk jak moze przeciez trzeba kupic wozek fotelik itp... i co slysze? luzzzz.... ale jak na razie zadnych pomyslow nie zrealizowal. nie wiem czy tak specjalnie mnie drazni zeby potem mowic jak to baby w ciazy maja humory i rycza.... a co do tego ze dorastaja po urodzinach dziecka hmmmm moze sa tacy wyjatkowi niektozi
oni dorastaja i staja sie odpowiedzialni w swojej definicji ale nadal lubia sobie dogodzic i kupic co im sie podoba (tak jak Dzagud pisze my kobitki zawsze oszczedzamy i kupujemy niezbedne rzeczy dla domu pomijajac siebie). ale ja tez tak mialam wczesniej jak faceci dopiero jak bylam w ciazy pierwszy raz mi sie zmienilo...
monia wspolczuje klotni i calkowicie Cie rozumiem!!! moj raz wymyslil ze kupimy teraz papuge albo LCD TV a moze kino domowe bo to co mamy jest tylko 5+1 a nie 7+1 brrr no to ja w ryk jak moze przeciez trzeba kupic wozek fotelik itp... i co slysze? luzzzz.... ale jak na razie zadnych pomyslow nie zrealizowal. nie wiem czy tak specjalnie mnie drazni zeby potem mowic jak to baby w ciazy maja humory i rycza.... a co do tego ze dorastaja po urodzinach dziecka hmmmm moze sa tacy wyjatkowi niektozi
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Izka tylko możesz się cieszyć że tak duzo tego masz, na pewno wszystko wynosi dzidzia, nie zapominaj że będzie goraco i pewnie często trzeba bedzie przebierać nasze maluszki
.
Monia nic tak nie poprawi humoru jak przygotowania do narodzin naszych kochanych maluszków
.

Monia nic tak nie poprawi humoru jak przygotowania do narodzin naszych kochanych maluszków

Podziel się: