Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sluchajcie, zmienie temat, dostalam paczke z PL od mamy i siostry-cala paka ciuchow dla malej, nowych i starych po siostrzenicy, mam teraz takie multum tego wszystkiego, ze sie zastanawiam czy to nie jest przesada. Siostra mowi, ze taki maluch to ciagle jest brudny i trzeba przebierac nawet kilka razy dziennie wiec jest szansa ze wszystko zaloze :-)
Nawet policzylam wszystko: Spiochy: 7 sztuk Body z krotkim rekawkiem: 15 sztuk Body z dlugim rekawkiem: 3 Sukieneczki: 6 Spodenki dlugie: 9 Spodenki krotkie: 6 Pajacyki: 13 Bluzeczki z krotkim rekawkiem: 4 Bluzeczki z dlugim rekawkiem: 9 Sweterki: 4 Czapeczki: 5 Skarpetki: 8 Buciki: 1 para Sliniaczki: 6 sztuk Kocyki grube: 2 Kocyki cienkie:4 ciesze sie strasznie, oczywiscie to wszysto jest na pierwsze 3-4miesiace
Hehehe, Kachasek-mam nadzieje ze zaloze to wszystko, na szczescie sa w roznych rozmiarach wiec jakas roznorodnosc jest :-) nie sadzilam ze siostra az tyle mi przysle. Sweterek lepiej miec, 2 cieple rzeczy pewnie starcza zawsze mozna okryc kocykiem. Ja kupilam jeden a dostalam jeszcze 3 :-)
Izka ale to na zdjeciach to nie tylko z Pl nie? Bo widze ze pelno ciuszkow z targetu i kocyki tez a wiem ze tego sklepu w Pl nie ma. A swoja droga to fajnie patrzec co masz bo ja te same np skarpetusie ogladalam i mam taki sam sweterek Cartersa itd:-) Ja mam duzo DUZO wiecej kocykow tych recieving blankets i cieplutkich. Duzo mam od kompletu z ciuszkami bo tu np jest ubranko, ze spodnie i kaftanik czy bluzeczka i do tego pasujacy kocyk Fajne takie!
aha na pocieszenie i poprawe humorku po klotniach z mezem zrobilam pierwsze pranie body i spodenek malej:-) Ah jak slicznie pachna choc nie wlalam za duzo plynu do prania bo sie balam
izka ubranka masz super i starczy Ci z pewnoscia wszystkiego. ja mam mniej ale nastawiam sie ze i tak co 2 czy 3 dni bede prala a nieraz trza tego samego dnia bo jak dzidzia zwymiotuje na ubranko to lepiej jak najszybciej wyprac.
monia wspolczuje klotni i calkowicie Cie rozumiem!!! moj raz wymyslil ze kupimy teraz papuge albo LCD TV a moze kino domowe bo to co mamy jest tylko 5+1 a nie 7+1 brrr no to ja w ryk jak moze przeciez trzeba kupic wozek fotelik itp... i co slysze? luzzzz.... ale jak na razie zadnych pomyslow nie zrealizowal. nie wiem czy tak specjalnie mnie drazni zeby potem mowic jak to baby w ciazy maja humory i rycza.... a co do tego ze dorastaja po urodzinach dziecka hmmmm moze sa tacy wyjatkowi niektozi oni dorastaja i staja sie odpowiedzialni w swojej definicji ale nadal lubia sobie dogodzic i kupic co im sie podoba (tak jak Dzagud pisze my kobitki zawsze oszczedzamy i kupujemy niezbedne rzeczy dla domu pomijajac siebie). ale ja tez tak mialam wczesniej jak faceci dopiero jak bylam w ciazy pierwszy raz mi sie zmienilo...
Izka tylko możesz się cieszyć że tak duzo tego masz, na pewno wszystko wynosi dzidzia, nie zapominaj że będzie goraco i pewnie często trzeba bedzie przebierać nasze maluszki . Monia nic tak nie poprawi humoru jak przygotowania do narodzin naszych kochanych maluszków .