reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szafa malucha

Dziewczyny buciki dotarły i mi osobiście bardzo się podobają, podeszwa jest elastyczna, wykończenie ładne :tak: Jest tylko jedno ale :confused: Mój GRUBAS ma za szeroką łydkę :baffled: nie mogę dopiąć :szok:
Niania mnie pocieszyła, że teraz jak chodzi, to nóżki powinny schudnąć, mi też zresztą tak się wydaje, więc poczekamy do nadejścia zimy i zobaczymy cy się wmieści :sorry2:

reklama
Czytałam dobre opinie o tej firmie - no ale, szczerze mówiąc, diablo mi się nie podobają :sorry2: Choć są na pewno super dla stóp :sorry2:
Piotruś pomyka w takich skarpetkach frotte z doszytą skórkową podeszwą.

Jolka, no ja mam podobne zdanie jak Esia.:-D Wierzę w moc takich butów, że są wygodne, zdrowe dla stóp i w ogóle, ale dla mnie są tak okropne i kojarzą się ze sprzątaczkami z zapadłymi PRL'u (mimo tych kwiatuszków na przedzie), że chyba się nie skuszę.:zawstydzona/y::-D Cholerna estetka się znalazła, co? Magda pomyka na boso póki co.

haha wiedziałam, że tak napiszecie :-p:-D
Ale butki już kupione, a kwiatek zostanie zdemontowany :-p:-)
Mi też z wyglądu się nie bardzo podobają, ale po przejściach z Jackiem i jego koślawymi piętami wolę dmuchać na zimne ;-)
Zresztą takie właśnie butki miał Jacek i były baaardzo trwałe :-):tak:

:-D jolka toś nikt im bylejakości nie zarzuca :-p
A skojarzenie ze sprzątaczkami z podstawówki też miałam :zawstydzona/y: Tylko wstydziłam się napisać :zawstydzona/y: Co ta ciąża robi z człowiekiem, się czajnikująca na stare lata zrobiłam :dry::-D

Jola, osobiście nie bardzo mi się podobają z wyglądu (na zdjęciu) ale nie mam nic przeciwko takim kapciom;-) gdybym nie miała kapci dla Miśka, może skusiłabym się na takie (bez kwiatka!!!)
kombinezon na zimę mamy tak jak na zdjęciu (słabo widać, ale się model nie chciał ustawić do zdjęcia, w sumie to kombinezon narciarski :blink: nawet ma możliwość rozpięcia nogawek i założenia na buty narciarskie - już widzę moje dziecko na nartach:-p, ale jest bardzo fajny i kosztował całe... 6 euro:tak: mama upolowała na wyprzedaży po zeszłej zimie:-)), kozaczków jeszcze nie mamy, czekam na zimę, żeby się nie okazało, że są np za małe

Załączniki

• bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    24,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry