reklama

Szafa malucha

To akurat jest Angelcare - ta od monitorów oddechu. Ale z tego co pamiętam są jeszcze inne. (Przynajmniej jedna)

reklama
Efilo:-D :-D
A co z monitorkami, kupujecie??? Ja napewno!!!! Tylko sie zastanawiam jakiej firmy chce i czy chce ten z telewizorkiem zebym widziala tez dzidzie czy sam glos. Z jednej strony troche szkoda koasy na video a z drugiej fajny bajer:tak:

Ja kupię i pojemnik na pieluchy i monitor oddechu. Zastanawiam się tylko nad opcją monitor + niania. Z video u nas nie widziałam - ale wątpię, bym miała niedobór widoku dziecka ;-) Poza tym, na początku będzie spało z nami w pokoju.
Dlatego też myślę nad nianią - no ale pewnie zdecyduję się na pełen zestaw - bo przecież na 100% przed skończeniem roczku Mały zamieszka we własnym pokoju.

KURCZE ZLE NAPISALAM, BO NIE MIALAM NA MYSLI MONITORA ODDECHU TYLKO NIANII:tak: :-D Po prostu mnie sie zapomnialo ze w Pl mowi sie na to niania a u nas monitor dziecka:-) ja monitora oddechu nie kupie. Za to wlasnie zastanawiam sie nad niania z opcja video abym np na dole mogla ogladac co robi dziecko (jak spi itd) u gory w sypialni. Wiecie bez niepotrzebnego otwierania drzwi. Z drugiej strony chyba z opcja video nie musi byc. napewno kupie jakis tylko wlasnie nie wiem czy chce miec ten luksus video czy nie:-D Bo roznica w cenie jest ogromna. Jednak bez tej niani nie wyobrazam sobie.

Monia
ja się decyduję na nianie z monitorem oddechu. Nad takimi video się nie zastanawiałam bo czytałam testy różnych niań i wszystkie video wypadły blado jeśli chodzi o transmisje danych - bardzo duże zakłócenia. Przyjrzyj się jakimś ocenom - pisało że nie warto, ale jako że mnie to nie dotyczyło to się nie wczytywałam.
P.S. W dużej części sytuacji Ci się to video nie przyda - będzie ciemno :-D

Esia
jak będzie spało z Wami to bardziej Ci się przyda monitor niż niania :tak: Gwarantuje Ci przespaną noc zamiast wstawania co trzy sekundy czy aby na pewno oddycha. A czy dzidzi płacze to przeciez będziesz słyszeć. (no chyba że niania na dzień)
P.S. Esia, zaczęłam się zastanawiać czy dobrze Cię zrozumiałam. Bo wydawało mi się najpierw że wolisz samą nianię. Po przeczytaniu raz jeszcze doszłam do wniosku że Twój post mogę równie dobrze czytać na odwrót. Tak czy siak - ja jestem za kompletem.

Efilo właśnie dlatego zastanawiam się, czy kupić sam monitor oddechu (bo to nie podlega dyskusji - zbyt ważna rzecz) czy w zestawie z nianią. Przez pierwsze miesiące niania może się nie przydać - ale później to już pewnie tak. Poza tym, będziemy mieć spore mieszkanie... Pewnie zdecyduję się na zestaw.

reklama
widziałam dziś w sklepie tę karuzele fisher price- 250PLN:-D czaicie ponad 100 Pln różnicy w stosunku do allegro, niesamowite!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry