• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

to jest akurat wyłumaczalne, cena producenta tez wlicza w plazmę to że jest to towar luxusowy i musi być drogi i ekskluzywny bo podnosi standard samej marki, ale jesli cos można dostać z hurtowni za 100PLN to narzucanie 150% marży jest średno wytłumaczalne.

reklama
Jedno w tym wszystkim jest w allegrowiczach chamskie - narzekamy na marżę, ale łazimy tam oglądać w realu. I te boroki płacą za czynsz nic z tego nie mają :-(

A potem rozkładają te koszty na tych nielicznych którzy u nich kupią - stad te ceny

nie będę zaprzeczać ,ze coś w tym może i jest tylko że jeśli na allegro coa kosztuje 130 a w sklepie znalazłabym za 150, to kupiłabym w sklepie bo bez czekania i kosztów przesyłki sie obywa i mam już:)

Cóż... Marża złodziejska - zdecydowanie.

Ale na Allegro też się można naciąć... Nasz wózek właśnie stoi w serwisie i czekamy na diagnoze i wycenę - bo uszkodzony jest na pewno :-(
Jeśli któraś z Was chce kupić używany Mutsy niech najpierw da mi znać, powiem na priv czy to nie ten sprzedający. Na razie zobaczymy jak się zachowa i czy w ogóle odpisze na maila. Ale jestem troszku podłamana...

Esiu to przykre że można się tak nieuczciwie zachować. Ja jeszcze nigdy nie kupiłam nic przez internet właśnie z obawy że coś może być nie tak, poza tym muszę najpierw czegoś co kupuję dotknąc i pomacać. Być może gościu okaże się w porządku i zwróci chociaż koszty naprawy. A jak jest na allegro ze zwrotami w przypadku jeżeli towar mi się nie podoba lub właśnie jest uszkodzony, czy zwracają kasę?

Esiu, bałam się że to może się tak zdarzyć, bo od początku mówiłas, że wózek chyba wymaga serwisu , mam tylko nadzieję, że facet zachowa się uczciwie.

ja kupilam na allegro torbe do wozka Graco i bardzo sobie chwale do dzis zreszta. duzo przegrodek specjalna na pieluszki i nasze rzeczy tez typu dokumenty. bardzo praktyczna. polecam!

monia u nas jest jeden ze smietnikow ktore wkleilas chyba ten bialo-rozowy tylko ze tu ma bialo-seledynowy kolor. i jeszcze jeden Tommee Tippee. ceny do 100dolcow tylko wklady trza kupowac do tego drugiego a w tym pierwszym mozna uzywac zwyklych workow do smieci wiec bardziej oplacalne... zobaczymy i poczekamy na znak hehe

Asylan u nas jest mnostwo tych pojemnikow, ja tylko wkleilam kilka dla przykladu. Srednia cena to 30 dolcow wiec za drogie nie sa. A te wklady trzeba kupowac (nie wiem czy do wszystkich czy tylko do tego co mnie interesuje bo o innych nie wiem) ale kosztuja 5 dolcow i starczaja na dosc dlugo wiec nie jest zle.

a w Polsce tez sa wozki Graco??? Bo ja nigdy nie widzialam. Asylan a ty jaki masz dla Cyrylki, mozesz wkleic fotke??? A kupujesz nowy dla malej czy ten sam???

reklama
ja mam wielofunkcyjny Emaljunga (czy jakos tak sie pisze) firmy szweckiej i spacerowke BabyCo ale sama nie pojde z dziecmi z dwoma wozkami na spacerek wiec teraz bedziemy kupowac tandem tylko nie moge sie zdecydowac jeszcze czy ten co dzieci siedza obok czy ten jeden za drugim.... Maclaren mi sie podoba ale on jest tylko w opcji z siodelkiem dla drugiego dziecka a jak deszcz to zmoknie?? hmm. czy ktos ma podobny problem?
aha fotki wozka chyba nie mam ale poszukam na necie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry