reklama

Szafa malucha

reklama
Esiu tak mi przykro,dopiero co zauwazylam Tojego posta o wózku,daj znac jak juz bedzie naprawiony i nie lam sie

a negatywa to wystaw i to konkretnego:szok:

Esiu pamiętaj, że umowa sprzedaży jest umową cywilno-prawną i masz prawo żądać towaru takiego, za jaki zapłaciłaś, szczególnie jeśli o usterkach nie wiedziałaś w momencie kupna (tylko czy jest sens się sądzić akurat za te pieniądze???) ale może chociaż postraszenie sprzedającego coś pomoże? a negatywa daj bez skrupułów (chociaż z doświadczenia wiem, że na negatywa odpowiedzią jest również negatyw)

Negatywa dostanie (dodatkowo za to, że na maile nie odpowiada) :baffled:
Zawsze sprawdzam sprzedających i od osób z wiarygodnymi negatywami (zwłaszcza za sprzedaż) nic nie kupuję.

Wózka nie chcę zwracać - sądzić też na pewno się nie będę (szkoda mi nerwów i czasu). Najdziwniejsze jest to, że godnola i siedzisko spacerówki mają poszycia w bdb stanie i tylko siedzisko było rozregulowane (jakieś pospadane sprężynki w środku). Natomiast stelaż jak z innej bajki - pordzewiały miejscami, podrapany - i te usterki. Cóż, jakby nie patrzeć, znacznie taniej niż nowy (wliczając przesyłkę i naprawę) - a do jakiego stanu doprowadził go serwisant zobaczę w poniedziałek :baffled:

Dziękuję za ciepłe słowa :happy: Już to odchorowałam - teraz po prostu jestem rozczarowana ludzką nieuczciwością...:baffled:

Mloda juz prawie spi...Kreci sie wylazi z wyra ale dajemy rade:-D
Chcialam tylko jeszcze dodac zebyscie nie daly sobie wcisnac poscieli 120 na 60...Bo raz dwa bedzei za mala...Jak dzidzia zacznie fikac nogami to zawsze bedzie odkryta...:eek:

Patrycjo
napisz coś więcej na temat pościeli.
Od kiedy w ogóle dziecko w niej śpi? No bo podusia niekoniecznie a słyszałam że zamiast kołderki to i tak najpierw rożek potem kocyk, a jak ciepło to i pielucha flanelowa wystarczy... I sama już nie wiem co o tym sądzić... Nie ma to jak posłuchać kogoś doświadczonego :tak:

Wiesz co ja to sie obkupilam jak cholera a teraz to zalega...Mam calkiem nowiuska posciel Amy 4 czesciowa co tak mi sie podobala bo pstrokata nie byla...Jak chcecie to odsprtzedam...

Ochraniacze tez sie okazaly zbedne ale tylko w kolysce..Bo za malo miejsca i mialo byc przewiewnie...

Moja niunia w dzien tylko w body spala i czasami przykrywalam ja tylko flanelowa pieluszka...
a na noc zakladalam cieniuskie bawelniane spioszki i do tego body z krotkim rekawem...No ale wiecie...lato nie koniecznie w tym roku musi byc upalne...
Ale z nadmiarem lepiej bym sie wstrzymala i nie kupowala jak ja welurow:szok: grubej bawelny i 5 kocykow!!!!!!

reklama
No z tym rozkiem to tez nie wiem...Ja mam bardzo ladny i ani razu nie uzylam...Ale inne dziewczyny uzywaly...

Podusie zaczelismy uzywac jak przeszlismy na normalne lozeczko...ale ta cieniutka...taka tyci tyci:-D Za to w gondoli mialam jaska ale tez cieniuskiego...

Mam dwie posciele z baldachimem ale szczerze to ten baldachim to taki ni w kij ni w drewno...Mala jak zaczela byc bardziej ruchliwa zaczela mi ciagnac za ten baldachim ,brac do buzi i wogole...Pic na wode...ale fakt ladnie wyglada...Teraz sciagnelam juz bo mala za duzo rozrabiala z tym wynalazkiem;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry