reklama

Szafa malucha

ja uzywalam rozek a potem spiworek ale Cyrylka urodzila sie w listopadzie... teraz w czerwcu u nas tez zima a raczej jesien - taki listopad polski wiec tez mam rozek i spiworek na pozniej. a latem to inaczej ale moze byc chlodne lato a przynajmniej noce.... cos na pewno trza miec ale tak jak mowi Patrycja nie za duzo i nie welurowe - polecam bawelne tylko. polar za cieply. ewentualnie cienka frotta. buziaki

reklama
Wzięłam się wczoraj za oglądanie leżaczków, chociaż wcale nie wiem jeszcz czy kupię :zawstydzona/y: Mój mąż stwierdził wczoraj, że za dużo wymyślam, bo przy juniorze nie mieliśmy takich rzeczy :zawstydzona/y:
Ale spodobał mi się jeden strasznie. Co o nim myślicie?
NOWY LEŻACZEK - BUJACZEK FISHER PRICE DO 18 kg (171235806) - Aukcje internetowe Allegro

Mnie się podoba, że później może służyć dla dziecka jako fotel bujany, bo jest aż do 18kg. Cenowo wychodzi średnio, ale chyba nie jest aż tak źle.

patrycjo, bardzo dziekuję za ofertę :) wysłałam ci pm z odpowiedzią. Jola lezaczek jest boski, strasznie mi sie podoba :))) wiecie co tak sobie pomyslałam że mi sie nie chce gadać na forum że tylko poczytam, ale jak najpierw patrycja zaoferowała odsprzedanie maneli dzidziowych a potem Jola pokazała ten świetny leżaczek to od razu zapomniałam o tych strasznych rzeczach związanych z cukrzycą ciązową, to forum to super kuracja dla mam:) :-D

Jola znowu widzę kolejną rzecz, którą wybrałam dla Piotrusia :-D Ten leżaczek jest świetny i moim zdaniem najlepszy w swojej klasie :-)
Okazuje się, że mam już strasznie dużo rzeczy upatrzonych i wybranych - tylko czekam z kupnem na jakieś miejsce... A może zacznę wywozić do rodziców :confused: Bo z kupowania tak ciężko zrezygnować...
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami (Sorga na dalszą poprawę nastroju :happy: )
kupiłam ten brązowy
168812581

171191607

171210101

Fajowskie ciuszki-szczegolnie te portaski:-)

Sorga-wszystko napewno sie unormuje...Bedzie dobrze -uszy do gory:-)

A to moja corcia pierwszy dzien w domku...Juz niedlugo laski Wy bedziecie sciskac swoje pociechy...:tak::-)A przy okazji-moze ktos zainteresowany fotelikiem samochodowym:confused::-)

6df81fed6fb979e3med.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry