reklama

Szafa malucha

reklama
Pati,
a jak się zapatrujesz na emblematy na tych ręczniczkach? Bo gdzieś czytałam że mimo że słodko wyglądają te hafty to lepiej kupować bez po nie drapią niuni w główkę...

Efilo-ja mam trzy reczniki i kazdy ma jakas aplikacje na reczniku,,,ale jest tak wykonane ze nic od spodu nie drapie...Teraz jednak juz widze ze czas kupic jakis nowy reczki ale wiekszy taki 100/100cm...
Chociaz moze juz zaczniemy wycierac sie normanymi..:confused:.Kupie jakies ladne normalne...:tak::tak:

A jak juz pisze to sie pochwale tu-wczoraj moja niunia powiedziala a raczej wykrzyczala mi pierwszy raz MAMA:-) Wczoraj tak strasznie dokuczaly jej zeby ze chyba juz z tej desperacji postanowila zawolac mnie tak jak o tym marzylam:-) Bo zawsze wolala mnie placzem:-D
Ale to radocha uslyszec to magiczne slowo:-):tak::tak::tak:

aha jeszcze cos mi sie przypomialo-niby kaza kupowac takie czapeczki dla dzidzi zeby nie bylo szwow w srodku,ale uwiezcie kupic taka czapeczke to chyba jak wygrac w totolotka...:tak::nerd:

Podobno tez taki wymog zeby kupowac rekawiczki "niedrapki" zeby dziecko nie podrapalo sie...My jednak takich nie mielismy i zyjemy:-)

Mozna kupic tez takie kaftaniki w ktorych tak sie wywija rekawek ze dzidzia ma od razu niby taka rekawiczke...

Sorry ale skleroza:-D

Nie kupowalabym takze zadnych pajacy albo innych cudakow gdzie na pleckach jest zapinane na zamek alb napy...Dzidzi bedzie niewygodnie z takim zamkiem odbitym na pleckach...Ja jak juz kupowalam to na takie mala nepki zapinane z przodu...I iwazajcie tez na wszelki bluzy i sweterki zapinane na zamek...sprawdzajcie czy maja zabezpieczenie materialem w miejscu gdzie zamek zapina sie na samej gorze...Bo taki niezabezpieczony obciera i drazni brodke malca...Ja neistety na taka bluze nacielam sie:happy:

Patrycja jesteś skarbnicą informacji :tak:

Przede wszystkim wielkie gratulacje z okazji nominacji na Mamusię :-D
Kolejny powód do zazdrości :laugh2:

Słyszałam że czapeczki z H&M odpowiadają kryteriom niedrapania, ale się im nie przyglądałam.
A co do rękawiczek niedrapek to dziewczyny się skarzyły że to chłam bo spada i lepiej zakładać skarpeteczki jak już trzeba.

reklama
Dototka czekamy na fotki!!!
Patrycja gratulacje z okazji pierwszego MAMA!!!
No wiec ja przyczepie swoje trzy grosze:-D Takiego recznika z polarka jeszcze nie widzialam ale co do rekawiczek dla dzidzi to one sa jakies takie niewydazone jak dla mnie:-D . Nie wiem czy to tylko u nas czy jak ale jakies takie wydaje sie nawet "tanie" na oko, uszyte jakos dziwnie! Sama napewno ich nie kupie. Jednak co do spioszkow od razu co maja wywijany rekawek i z tego robi sie rekawiczka to sa super! ja wlasnie mam kilka takich juz kupionych bo u nas jak sie kupuje dla noworodka to duzo z nich wlasnie ma takie cos. to jest bardzo przydatne jak jest zimno i jak wlasnie maluszek mocno wywija lapkami i drapie buzke. W ogole to tez slodko wyglada jak ma tak wywiniete:-D . Co do czapeczek to uwazam ze wszystki dzieciece (w kazdym razie u nas) sa tak ladnie szyte ze nie powinno byc problemu, jeszcze nie widzialam czapki bez szewkow. te co ja sama kupilam sa mieciutenkie a wczoraj sie sowiedzialam ze moja mama mi kupila 5 w pl bo nie bogla sie zdecydowac ktore wybrac:-) . Wiecie jakie slodaski hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry