Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Kupie jakies ladne normalne...

Takiego recznika z polarka jeszcze nie widzialam ale co do rekawiczek dla dzidzi to one sa jakies takie niewydazone jak dla mnie
. Nie wiem czy to tylko u nas czy jak ale jakies takie wydaje sie nawet "tanie" na oko, uszyte jakos dziwnie! Sama napewno ich nie kupie. Jednak co do spioszkow od razu co maja wywijany rekawek i z tego robi sie rekawiczka to sa super! ja wlasnie mam kilka takich juz kupionych bo u nas jak sie kupuje dla noworodka to duzo z nich wlasnie ma takie cos. to jest bardzo przydatne jak jest zimno i jak wlasnie maluszek mocno wywija lapkami i drapie buzke. W ogole to tez slodko wyglada jak ma tak wywiniete
. Co do czapeczek to uwazam ze wszystki dzieciece (w kazdym razie u nas) sa tak ladnie szyte ze nie powinno byc problemu, jeszcze nie widzialam czapki bez szewkow. te co ja sama kupilam sa mieciutenkie a wczoraj sie sowiedzialam ze moja mama mi kupila 5 w pl bo nie bogla sie zdecydowac ktore wybrac:-) . Wiecie jakie slodaski hihi.