reklama

Szafa malucha

Patrycja gratulacje!! fajnie nie???? :))))))
popieram zdanie Patrycji ze lepiej bez guzikow zastrzaskow na plecach, przynajmniej dopoki dziecko nie spi na boku a to jeszcze troche.... rekawiczki mialam jedne, uzylam ich raz i ciagle zlatywaly wiec dalam se spokoj - na szczescie Cyrylka nie drapala sie uffff
reczniki mialam te z kapturkiem ale teraz kupuje jeden zeby polozyc na nim malego ale wycierac go bede zwyklym 'doroslym' recznikiem, ten kapturek tylko przeszkadzal w wycieraniu.
czapki bez szwow tez nigdzie nie znalazlam i rzadko ktore maja szwy po bokach - przewaznie z tylu niestety. ale Wy na lato mozecie miec cienkie bawelniane gdzie jest obojetne jak ja zalozycie - moga wtedy byc szwy po boku. pozdro!!!

reklama
Ciuszków za dużo nie muszę kupować bo sporo dostanę od siostry i koleżanki, wyprawkę też mam już całą tzn. wózek ,łóżeczko, fotelik sam. i leżaczek też dostałam. Jeszcze tylko przybory toaletowe i kosmetyki muszę kupić :-).

Ale oczywiście jak tylko zobaczę w sklepie coś ładnego to już nie mogę się oprzeć, a poza tym kiedy jestem na zakupach i nie kupię dla Niuni chociaż drobiazgu to mam wyrzuty sumienia. A Ty Monia co już masz?

Kotek to niezle ze juz wszystko masz! Ja tez juz mam sporo. Pokoj malej zaczelismy malowac i juz jeden raz jest pomalowane, wczoraj mielismy konczyc ale za sie rozchorowalam to stoi i czeka. Mam juz wozek i wanienke i fotelik to samochodu, przescieradelka i wszystko co potrzebne do lozeczka (tylko lozeczka brak ale mamy napatrzone juz i jak tylko pokoj bedzie skonczony to sie kupi). mam juz tez kilka kocykow, mnostwo ciuszkow i bucikow-skarpetek, mam tez kosz mojzesza czy jak to sie nazywa, pompke do cycka:szok: :-D , pierwszy album dla malej bo nam sie spodobal w zeszla sobote i kupilismy:-D no i kupilam pierwsze wielkie pudlo chusteczek do pupki. Teraz tylko musze zamowic kosmetyki. A no i mam jeszcze gruszke do noska i szczoreczke i grzebien. jak chcesz zobaczyc fotki to wklejalam pare ston temu tu i na kosmetykach.
PS fajnie ze przez kompa nie trzeba gadac bo moj glos kompletnie wysiadl a tak to chociaz moge pisac:-D :tak: :-D .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry