Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też zawsze tak mam że jak jadę z pieniędzmi na zakupy to jakoś nie ma nic ciekawego, a kiedy niespodziewanie wejdę do jakiegoś sklepu tylko zobaczyć co tam mają to albo nie mam przy sobie kasy albo mam za mało :-(.
Kochasek bo trzeba zawsze miec w portfelu tak zwana "stowke rezerwowke" !!! ja co wejde do sklepu i ogladam cos dla malej to zawsze znajde cos co MUSZe kupic
A ja nie mam po drodze żadnego fajnego sklepu dziecięcego :-( chociaż może i dobrze. Ale muszę się wam pochwalić, że dostałam dziś od tatusia obiecaną gotóweczkę na wyprawkę :-) więc teoretycznie mogę zacząć kompletować większe zakupy, ale praktycznie to nie mam kiedy
ciuszki wszystkie niesamowite i fajny szlafroczek monia. dla samego wygladu mozna go miec )) choc nie widze zastosowania bo kiedy mozna w to dziecko ubrac???? moze na basenie???
Asylan moze szlafroczek przyda sie na pare minut po kapieli zanim dziecko ubierzesz w spioszki . Nie wiem ale choc bym kupila po to by w nim zrobic pare fotek to jakis napewno kupie . A moze akurat sie przyda...