reklama

Szafa malucha

reklama
Hihi Dorotka :-D, widzę że nie tylko anemię mamy wspólnie. Ja wybrałam ten sam wzór w żyrafy :-). Mam też rożek, pościel do łóżka, pościel do wózka, baldachim, ochronkę na szczebelki i przybornik w tym zestawie.

Hihi Dorotka :-D, widzę że nie tylko anemię mamy wspólnie. Ja wybrałam ten sam wzór w żyrafy :-). Mam też rożek, pościel do łóżka, pościel do wózka, baldachim, ochronkę na szczebelki i przybornik w tym zestawie.

Blanes a ile kosztował cały ten zestaw? Jest bardzo ładny:tak: .

Dorotka sliczne te rzeczy:-D .
Anula30 leżaczek super:-D .

Kotek, zestaw kosztował 250zł, zawierał dokładnie takie elementy: baldachim ze stelażem, ochronkę na szczebelki, poszewki na pościel, falbankę pod prześcieradło, dwa prześcieradła frote, przybornik, rożek i małą pościel do wózka. Płaciłam troszkę drożej, bo mam większe łóżko. Standardowo chyba łóżeczka mają wymiar 120x60 a moje jest 140x70 więc musiałam kupić pasujące elem.

Blanes
mi te żyrafy też przypadły do gustu :-D
Mogę Cię prosić o opisanie ochraniacza na szczebelki? Dla mnie to jest najważniejszy element, a potrafią się znacznie różnić jakością! Niektóre to jakieś takie trzy sflaczałe prostokąciki przytwierdzane troczkami gdzie popadnie.
Najbardziej podobają mi się takie mięsiste z grubymi okrągłymi wykończeniami (mam nadzieję że wiecie co ja bredzę.. :-D)

Efilo ja doskonale rozumiem bo tez na to zwracalam uwage choc u nas sa z regoly fajne bo takie grubiutkie i ladne. Zaraz wkleje fotke mojego...

Moj wyglada tak:

1112997118899_500X500.jpg

dziewczyny super rozki ciuszki i lezaczki!!!! pamietam jak sie tym wszystkim cieszylam w pierwszej ciazy a teraz mam juz wiekszosc rzeczy wiec to nie to samo buuuu.

ooo to czekam za fotkami monia bo ja sie zastanawiam nad ochraniaczem i nie wiem... Cyrylka do dzis nie ma a w sumie przydalyby sie jej od kiedy skonczyla 6 miesiece bo dopiero wtedy obijala sie o szczebelki. ale co do jakosci to nie wiem jaka powinna byc. czekam na fotki tych dobrych i zlych przykladow. pozdro!!!

reklama
Asylan nie podam ci teraz przykladow bo jestem zbyt chora by szukac po necie:zawstydzona/y: ale widzialam zdjecia wielu i tak jak Efilo pisala niektore sa takie cienkie i wygladaja jak szmaty a nie narozniki. U nas raczej sa grube bo wkladaja taka dosc gruba pianke w nie i to powoduje ze laniej "stoja" i nie traca ksztaltow. Powyzej mozesz zobaczyc fotke mojego, jest bardzo gruby bo wlasnie ta pianka jest dobrej jakosci i slicznie sie uklada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry