reklama

Szafa malucha

Efilo, jakbyś mi podała przykład jakiegoś ochraniacza który ci odpowiada i jest do zobaczenia w sklepie to chętnie go porównam ze swoim. Dam ci wtedy znać czy jest podobnej jakości, ale nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu. :tak: Wydaje mi się, że ten który mam jest wystarczającym zabezpieczeniem, ale to tylko moje zdanie.

reklama
o widzialam monia i wydaje sie solidny, czyli bede szukac z pianka w srodku i gruby hmm przynajmniej Cyrylce kupie bo sie strasznie obija po nocach (choc to jej nie przeszkadza wcale a wcale) ale mi jakos jej zal :((( a dla juniora zobaczymy, moze juz teraz albo pozniej kupimy.

blanes i dorotka macie moje ulubione zyrafki. ale Wam zazdroszcze!!! ja bede miec rozne zwierzatka na poscieli i poduszkach, chyba juz wklejalam.... ach wlasnie przeciez koncepcja mi sie zmienila. bo stwierdzilam ze i tak dzieci beda mialy potem pokoj razem wiec musza miec kolorystycznie pasujace komplety poscieli a nie zeby sie gryzly kolory wiec wybralam takie zestawy (oczywiscie wszystkich elementow nie kupuje bo po co???)

Dziewczyny super zakupy...wSzystko bezw yjatku mi sie podobalo...A my moze nie w rozmiarze 56 ale 74:-)
Wiec pochwale sie tez co kupilismy:-)

Wczoraj kupilismy takie portki:-)

2e7e411fdbd94695med.jpg

a przed wczoraj taka kurtalke:-)
Kurtka jest fajniusia bo ma dodatkowo jako podpinke bluze:-)to takie w cienkie paseczki

d18e978e49b7b7f9med.jpg

60cb665229f4a901med.jpg

acfd8b69c4380642med.jpg

Musielismy przed wczoraj tez kupic czapke bo Franca mala zgubila gdzies w sklepie:-)

c892b714c4566169med.jpg

Patrycja ładnemu we wszystkim ładnie :-).
Nie odpisałaś mi gdzie kupiłaś tą poduchę rogala , jakbyś mogła podać nazwę sklepu może znajdę ją w końcu.

Dziewczyny co sądzicie o takim termometrze na butelkę, może się przydać czy wystarczy nam do tego nasza własna ręka?

Ma któras z Was cos takiego?

Czesc Kotek! Wiesz ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego istanieje jak termometr na butelke:-D :szok: . Powiem szczerze ze zawsze sprawdzalam "na oko" i jeszcze nigdy dziecka nie poparzylam wiec chyba takiego gadzetu nie kupie bo chyba nawet bym nie urzywala.

Asylan poscielki fajne, zwlaszcza ta po lewej:)) tez je widzialam jak ogladalam posciele dla malutkiej. Powiem ci szczerze ze tutaj te ochraniacze sa tylko z taka gruba pianka w srodku wiec raczej zle nie mozna trafic. Do tego chyba sa duzo wyzsze niz te polskie wiec fajnie.

Patrycja malutka jest taka slodka ze jak Kotek napisal ladnemu we wszystkim ladnie ale ciuszki sa fajoskie!!!

Mięsiste wydaje mi się to: (choć nie wiem do końca bo kurka wodna zdjecia ten producent ma takie malusie :-( )
ana_zolta.jpg

P.S. Napiszcie co o tym myślicie. Nawet jakbyście miały napisać że to badziewie. Potrzebuje szczerej porady a nie zachwytów ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry