reklama

Szafa malucha

reklama
Niestety mojego nigdzie nie ma wiec nie moge wkleic fotki a teraz nie zrobie bo przez ten remont w malej pokoju wszystkie ciuszki w nim mam schowane. Tutaj jest pare fotek innych koszy mojzesza, sa rozne rodzaje...

B0003008A4.16._SCLZZZZZZZ_SS384_.jpg

B0000DEWH8.16._SCLZZZZZZZ_SS260_.jpg

B000FFD1Q0.16._SCLZZZZZZZ_SS260_.jpg

B000EN1IQS.16._SCLZZZZZZZ_SS260_.jpg

monia szlafroczek świetny:tak:
a ja miałam dzisiaj jechać tylko załatwić OC i jakoś tak po drodze weszłam do sklepu... jak już weszłam, to z pustymi rękoma nie wyszłam (a miałam nie kupować ciuszków), nie wiemy jeszcze czy chłopiec, czy dziewczynka, więc padło na uniwersalne kroje i kolory (a były świetne za małe pieniądze, ale typowo dla chłopca lub dziewczynki) i oto, co przytargałam do domu
komplecik jest mniej niebieski niż na zdjęciu (bardziej wpada w jasny turkusik)

Przeczytałam co pisałyście o czapeczkach i łapkach-niedrapkach. Kupiłam takie łapki na allegro i są super wykonane - bardzo starannie, materiał dwuwarstwowy a ściągacz na oko nie za luźny, nie za ciasny. Czy się sprawdzą, to dopiero napiszę ;-)
A co do czapeczek, to bezszwowych nie widziałam - NIGDZIE. Kupiłam takie, których szew nie idzie z tyłu, tylko jakby 2 po bokach. Mam nadzieję, że się sprawdzą :happy:

Kotek słodkie ciuszki :-)
Wózka wciąż nie odebraliśmy - zależy nam na "rozgryzieniu" jak się rozkłada spacerówkę - sam serwisant nie wie i ma to dopiero ustalić :eek:
Doczyścił co trzeba, faktycznie chodzi łatwiej no ale... Negatyw w drodze - czekam na ostateczne ustalenie, czy ta spacerówka rozkłada się jak powinna :baffled:

Kachasek ja też najpierw kupowałam "neutralne" a teraz szaleję z koparkami, wywrotkami i autami ;-)

Monia napalałam się na szlafroczki dopóki nie zobaczyłam jak dzidzia w nich wygląda - cóż, mam wrażenie że bardziej niepraktyczną rzecz ciężko kupić... Chyba że dla takiego już chodzącego brzdąca - bo dla niemowlaka ponoć się nie sprawdza. Choć śliczny :happy:

Kochasek ciuszki bardzo fajne, zwlaszcz ten turkusowy komplecik:tak: ,
Esia ja tez sie zastanawiam czy szlafroczek sie przyda, pewnie nie ale jeden slodki mozna kupic:-D .

reklama
chyba mnie dopada skleroza:baffled:
a co do ciuszków, to jakbym nie musiała opłacać teraz samochodu (przegląd, naprawa, OC) to pewnie wyszłabym z tego sklepu z wieeelką reklamówą (babki poprzeceniały towar i aż żal nie kupić maleństwu):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry