reklama

Szafa malucha

reklama
Zdjęcia Emmaljungi Duo Combi są zamieszczone na końcu wątku o wózkach.

Tam też zapraszam w tej kwestii :tak: ;-)

A powiedzcie czy musicie kupowac majtki poporodowe i wklady poporodowe dla siebie czy beda w szpitalu?Bo ja kupilam dla siebie te duze podklady belli i okazalo sie ze wszystko jest w szpitalu...Zreszta pampersy tez tu byly...Rewelacja ogolnie...

Polecam Wam kupic majtki z takiej siateczki...Sa bardziej przewiewne...

No i moze kilka slow do SORGI bo ze Szczecina wiec blisko Berlina a co jakis czas tam jestem...Chyba ze wiecej mam ze szczecina tutaj to dajcie znac...

Sorga mam w domu troche zapasu takich fajnych majtek poporodowych-oczywiscie wszystkie sa jednorazowego uzytku;-) wiec nie mialam ich na dupsku:-) wiec moge Ci te majdziorki wszystkie sprezentowac...Mam tez w domu 3 paczki tych podkladow-czyli te mega podpaski-ktore moge oddac za 5 zeta-niech bedzie na loda dla malej:-)
No i moge sprzedac tez karuzele Fishera-ktora jest w stanie praktycznie idealnym...

Mam tez do sprzedania kolyske-wraz z posciela i baldachimem no i ochraniacze(posciel do kolyski wogole nie uzywana),calkiem nowiuski rozek usztywniany z frotki w kolorze ecri...Tylko nie mam do niego orginalnego opakowania bo sie podarlo:eek:
Moge tez sprzedac fotelik samochodowy od 0-13kg firmy maxi -cosi-TopLine...

od wszystkich rzeczy moge zrobic fotki a jak bede w szczecinie mozemy sie umowic ze przyjade z "gratami"...Oczywiscie jak bylabys zainteresowana...

Aha-mam tez calkiem nowiutki taki pojemnik na pampersy i inn eprzybory w kolorze niebieskim-zarabiste to bylo tylko ze ani razu nie uzylam...Mielismy przywiesic na nowym mieszkaniu dopiero-ale tak jakos wyszlo ze juz tu mieszkamy a pojemnik nie zawisl...
Jak znajde gdzies fotke to wkleje...

PATRYCJA WIDZE ZE INTERES ROZKRECASZ:-D :-D
A ty mieszkasz w Berlinie?? to blisko Poznania:-D zatem mozesz tez oglaszac dla osob z Poznania hihi My co jestesmy w europie to jedziemy wlasnie do berlina na zakupy ale jakos tak zawsze wychodzi ze nam sie tam nic nie podoba i wolimy w Polsce albo jak juz to we Frankfurcie. Frankfurt (ale nie ten przy Polsce tylko ten drugi, nie wiem nigdy ktory jest nad odra a ktory nad Menem )ma super sklep z buatami w samiutkim centrum i zawsze sa super ceny! Nie moge tam jezdzic bo zawsze mi sie cos super spodoba tylko ze nigdy nie ma mojego rozmiaru:wściekła/y:

A co trzeba jakos na zycie zarabiac;-):-D

Ten co jest blizej polski to nad odra-w koncu to nasza rzeka:-D
Bylam tez w tym nad menem...
A jesli chodzi o mnie to ja zawsze cos tu znajde-wlasnie w polsce nic mi sie nie podoba...Maja jakis marny wybor i ciagle te same firmy...I nie wiem czemu ale tu jakos taniej mi sie wydaje...:-)
Ale jesli chodzi o buty to ja najczesciej w polsce kupuje...Dla mnie w Pl wiekszy wybor i bardziej pod moj gust...Lubie szpile z wydluzonymi czubkami a tu najczesciej te ogragle "nosy"...:sick:

reklama
Esiu to przykre że można się tak nieuczciwie zachować... Być może gościu okaże się w porządku i zwróci chociaż koszty naprawy. A jak jest na allegro ze zwrotami w przypadku jeżeli towar mi się nie podoba lub właśnie jest uszkodzony, czy zwracają kasę?
Przykre, fakt. Kupuję na Allegro już długo i NIGDY mi się nic takiego nie przytrafiło - a czasem kupuję używane rzeczy. No nic. Serwisant dzwonił - naprawa mniej poważna niż się obawiał - niespełna 40zł. Ale nie wszystko da się naprawić - bo wózek jest "stary i rozklekotany" :baffled:
A sprzedający (babka) nie odpowiada na maile.
Co do zasad - jeśli otrzymasz towar niezgodny z opisem, zwracają do 500zł. Reklamacje itp. załatwia się indywidualnie ze sprzedającym. No i jako "bat" działa możliwość wystawienia negatywnego komentarza.
Cóż, w pon odbiorę wózek i wystawię negatywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry