asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
oto link chyba model Classic Duo Combi
Emmaljunga AB
Emmaljunga AB
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
zatem mozesz tez oglaszac dla osob z Poznania hihi My co jestesmy w europie to jedziemy wlasnie do berlina na zakupy ale jakos tak zawsze wychodzi ze nam sie tam nic nie podoba i wolimy w Polsce albo jak juz to we Frankfurcie. Frankfurt (ale nie ten przy Polsce tylko ten drugi, nie wiem nigdy ktory jest nad odra a ktory nad Menem )ma super sklep z buatami w samiutkim centrum i zawsze sa super ceny! Nie moge tam jezdzic bo zawsze mi sie cos super spodoba tylko ze nigdy nie ma mojego rozmiaru

Przykre, fakt. Kupuję na Allegro już długo i NIGDY mi się nic takiego nie przytrafiło - a czasem kupuję używane rzeczy. No nic. Serwisant dzwonił - naprawa mniej poważna niż się obawiał - niespełna 40zł. Ale nie wszystko da się naprawić - bo wózek jest "stary i rozklekotany"Esiu to przykre że można się tak nieuczciwie zachować... Być może gościu okaże się w porządku i zwróci chociaż koszty naprawy. A jak jest na allegro ze zwrotami w przypadku jeżeli towar mi się nie podoba lub właśnie jest uszkodzony, czy zwracają kasę?