asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
oto link chyba model Classic Duo Combi
Emmaljunga AB
Emmaljunga AB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
zatem mozesz tez oglaszac dla osob z Poznania hihi My co jestesmy w europie to jedziemy wlasnie do berlina na zakupy ale jakos tak zawsze wychodzi ze nam sie tam nic nie podoba i wolimy w Polsce albo jak juz to we Frankfurcie. Frankfurt (ale nie ten przy Polsce tylko ten drugi, nie wiem nigdy ktory jest nad odra a ktory nad Menem )ma super sklep z buatami w samiutkim centrum i zawsze sa super ceny! Nie moge tam jezdzic bo zawsze mi sie cos super spodoba tylko ze nigdy nie ma mojego rozmiaru

Przykre, fakt. Kupuję na Allegro już długo i NIGDY mi się nic takiego nie przytrafiło - a czasem kupuję używane rzeczy. No nic. Serwisant dzwonił - naprawa mniej poważna niż się obawiał - niespełna 40zł. Ale nie wszystko da się naprawić - bo wózek jest "stary i rozklekotany"Esiu to przykre że można się tak nieuczciwie zachować... Być może gościu okaże się w porządku i zwróci chociaż koszty naprawy. A jak jest na allegro ze zwrotami w przypadku jeżeli towar mi się nie podoba lub właśnie jest uszkodzony, czy zwracają kasę?