• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Efilo ale mnie rozsmieszylas:-D :-D bo mi sie przypomnial kumpel ktory uslyszal ze porownuje nianie i mi sie zapytal po co mi z video skoro i tak jest ciemno:-D :-D Te nianie u nas maja wbudowany LED swiatlo czy cos wiec nie daja swiatla ale nagrywaja tak ze nawet w nocy wydaje sie ze jest dzien wiec wszysciutko ladnie widac!
No i u nas nie ma problemy z zakloceniami, czasem jak kupisz jakis badziejski sprzet to moze ci szumiec ale z regoly sa super. jedynie co to sie zastanawiam czy warto wydac dodatkowe 150 dolcow tylko na opcje video bo bez tego sa taniutkie. Ja mam duzy dom, dwu pietrowy idosc duzy ogrodek w ktorym lubie pracowac wiec taka niania to mus!!!

reklama
No widzisz nawet nie wiedziałam że to ma takie bajery. Jeśli ma diody LED no to raczej nie można powiedzieć że nie daje to światła. Chyba że ma kamerke podczerwieni. Jak już pisałam mnie temat nie dotyczy więc się za bardzo nie wczuwałam.
P.S. Testy były raczej własnie tamtejsze a nie tutejsze.

Jak masz kasę na taki bajer i wykorzystasz to czemu nie?

wiesz co chyba mozna kupic dwa rodzaje, wlasnie led i podczerwien. Akurat to mi zwisa jaki rodzaj:-D Wiem ze te z Led nie daja swiatla, to znaczy widzisz ze lampka sie swieci ale np nie zmienisz przy niej dziecku pieluchy czy nie zobaczysz czy cie komar ugryzl:-D :-D Wiesz tylko takie punktowe male swiatelko.

Sorga dlatego ja bardzo często sprawdzam ceny z allegro i porównuje ze sklepowymy,przez allegro w jednej cenie mozesz miec i karulele i pojemnik na pieluchy,a w sklepie samą karuzele,niezle co:-D

Jeśli chodzi o allegro to też jest różnie. Nie należy ufać bezgranicznie w jego taniość. Ja łóżeczko mimo wielu niby najlepszych ofert na allegro (bo w sklepach internetowych bylo drożej) kupiłam taniej w zwykłym sklepie :tak:
Choć oczywiście to raczej rzadkie sytuacje.

Efilo swięta racja,sama widzialam wiele rzeczy drozszych na allegro niz normalnie,ale jest to zdecydowanie rzadziej,dlatego ja często porównuje ceny

a co do marzy,w sumie prose myslenie,muszą ją narzucic bo by nie zarobili:tak:

reklama
To jeszcze nic. Mój dobry znajomy od około 10 lat pracuje w sklepie RTV-AGD i ostatnio poinformował mnie jaki jest koszt produkcji plazmy. Otóż produkują je w Chinach jak większość rzeczy i koszt produkcji i sztuki wynosi ............ uwaga : 100 EURO!!!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
A reszta kosztów to własnie marża, reklama, koszty transportu itd. Nieźle co :tak: .
Sorry że odbiegłam od tematu, ale musiałam;-) .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry