Efilo ale mnie rozsmieszylas
bo mi sie przypomnial kumpel ktory uslyszal ze porownuje nianie i mi sie zapytal po co mi z video skoro i tak jest ciemno
Te nianie u nas maja wbudowany LED swiatlo czy cos wiec nie daja swiatla ale nagrywaja tak ze nawet w nocy wydaje sie ze jest dzien wiec wszysciutko ladnie widac!
No i u nas nie ma problemy z zakloceniami, czasem jak kupisz jakis badziejski sprzet to moze ci szumiec ale z regoly sa super. jedynie co to sie zastanawiam czy warto wydac dodatkowe 150 dolcow tylko na opcje video bo bez tego sa taniutkie. Ja mam duzy dom, dwu pietrowy idosc duzy ogrodek w ktorym lubie pracowac wiec taka niania to mus!!!
bo mi sie przypomnial kumpel ktory uslyszal ze porownuje nianie i mi sie zapytal po co mi z video skoro i tak jest ciemno
Te nianie u nas maja wbudowany LED swiatlo czy cos wiec nie daja swiatla ale nagrywaja tak ze nawet w nocy wydaje sie ze jest dzien wiec wszysciutko ladnie widac!No i u nas nie ma problemy z zakloceniami, czasem jak kupisz jakis badziejski sprzet to moze ci szumiec ale z regoly sa super. jedynie co to sie zastanawiam czy warto wydac dodatkowe 150 dolcow tylko na opcje video bo bez tego sa taniutkie. Ja mam duzy dom, dwu pietrowy idosc duzy ogrodek w ktorym lubie pracowac wiec taka niania to mus!!!
przecież to złodziejstwo