E
efilo
Gość
Dzięki za zdjątka.
Ja widziałam tylko takie króciusie. Miały może z 70 cm... :-(
Ja widziałam tylko takie króciusie. Miały może z 70 cm... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotek dzięki - bardzo dobrze wytłumaczyłaś![]()
Chyba też kupię taką dużą - mała rzeczywiście jest nieformowalna, nie przyda się inaczej niż do karmienia. Dużą widziałam w sklepie za ok. 70zł. Pomyślałam, że to sporo - ale widzę, że wcale nie tak źle...
. Ja kupiłam najtańszą, a są jeszcze takie w cenie od 50 do 70 euro, dla mnie to przesada
.
.
nie chciałam małej, bo myślałam od razu o poduszce przed porodem, bo już nie wiem jak mam się kłaść, żeby było wygodnie
zobaczymy, czy się sprawdzi, tak jak ją chwalą
. Ja kupilam caly z drewna i jest SUPER!!! Wyglada slicznie w pokoju i jest bardzo wygodny, nawet chyba teraz sie bede sama na nim bujac
.Jutro przychodzi UPS-em moj przewijak i jak juz wszystko bede miec to zrobie fotke i wam pokaze. Sama juz sie nie moge doczekac az pokoj bedzie gotowy by wszystkim (i sobie ) pokazac
. Dorotka ma fajnie bo juz wszystko gotowe! No ale mi juz nie tak duzo brakuje.