reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

reklama
Kotek dzięki - bardzo dobrze wytłumaczyłaś :tak:
Chyba też kupię taką dużą - mała rzeczywiście jest nieformowalna, nie przyda się inaczej niż do karmienia. Dużą widziałam w sklepie za ok. 70zł. Pomyślałam, że to sporo - ale widzę, że wcale nie tak źle...

Oj Esia 70 zł to bardzo dobra cena:tak: . Ja kupiłam najtańszą, a są jeszcze takie w cenie od 50 do 70 euro, dla mnie to przesada:szok: .
Kachasek może w tym City center od niedawna jest ten sklep i nie miałas okazji żeby go zobaczyć. Ja też nie miałam pojecia że waltz we Frankfurcie jest w miejscu obok którego nieraz przechodziłam, ale po prostu go nie zauważyłam:happy: .

cały czas myślałam, że kupię sobie jak pojadę do mamy, ale stwierdziłam, że taniej niż 51 zł (razem z przesyłką) nie kupię:no: nie chciałam małej, bo myślałam od razu o poduszce przed porodem, bo już nie wiem jak mam się kłaść, żeby było wygodnie:baffled: zobaczymy, czy się sprawdzi, tak jak ją chwalą

No ja moją dziś w nocy przetestowałam i jest super. Można ją sobie fajnie między nogi podłożyć, albo wzdłuż ciała z przodu lub z tyłu. A rano i mężulek poprzytulał się do niej i też mu się spodobała, ale jak leżał na niej to kojarzył mi się z plażą nie wiem czemu ;-). Ale się tu nachwaliłam tą poduchą już wystarczy, teraz czekam na wasze opinie jak już kupicie.

a ja teraz zastanawiam sie nad nastepnym bajerem tzn zawsze tak myslalam ale po usypianiu i bujaniu Cyrylki na rekach nieraz nawet przez 2 godziny stwierdzilam ze moze byc dobrym pomyslem zakup krzesla bujanego (w komplecie ze stolkiem pod nogi). jest ono ciekawie wygodnie pomyslane - nie tak jak polskie bujaki. zaraz poszukam linka to wkleje

reklama
Asylan ja wlasnie dzis kupilam fotel do pokoju malej. A raczej bujak ale tez nie taki polski ani nie tez taki jak na zdjeciach co pokazujesz. Te na zdjeciach u nas sa najpopularniejsze i choc dosc wygodne to bardzo "starej daty" takie babcine i ciezkie i obszerne. Ja chcialam bujak dla malej ale nie bym zawalila tym pokoj a wlasnie te sa takie ze jak wstawisz do pokoju to miejsca brak na wszystko inne. No chyba ze masz ogromne pokoje. Moj pokoj dla malej jest duzy ale nie lubie miec duzo grotow i zawalic pokoj by z duzego zrobil sie maly:-D . Ja kupilam caly z drewna i jest SUPER!!! Wyglada slicznie w pokoju i jest bardzo wygodny, nawet chyba teraz sie bede sama na nim bujac:-D .Jutro przychodzi UPS-em moj przewijak i jak juz wszystko bede miec to zrobie fotke i wam pokaze. Sama juz sie nie moge doczekac az pokoj bedzie gotowy by wszystkim (i sobie ) pokazac:-D :-D . Dorotka ma fajnie bo juz wszystko gotowe! No ale mi juz nie tak duzo brakuje.

Do góry