• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szafa malucha

reklama
Jola,
i da się w tym karmić jak w takim rogalu? :confused: Bo taki rogal sie trzyma w talii :dry:

Mówię o czymś takim:
pm1.jpg

Co do karmienia to pojęcia nie mam, bo poprzednio nie miałam, mi by się przydała jakby pomagała w spaniu, bo z tym mam straszne problemy :zawstydzona/y:

Dziewczyny zastanawiałyście się nad termometrem dla maleństwa? Może macie jakis sprawdzony? Ja myśle o Braunie, jest dosyć drogi, ale służy i dziecku i dorosłemu, więc uniwersalny. Już kiedyś chcąc zaoszczędzić bardzo się nacięłam, mam termometr elektroniczny który zawsze pokazuje temp. 35,3 do 35,5:baffled: .
Myślę o takim:

296490.jpg

Mój Mąż się śmieje że ja już od dawna śpię z kochankiem. Wprawdzie nie mam poduchy - rogala, ale mam dość grube zagłówki na łóżku. No i mnie zawsze dobrze się spało jak zarzucałam nogi na mojego Męża, ale po pierwsze działało to tylko na jednym boku, a po drugie narzekał, że mam strrrrasznie ciężkie kopyta. Więc kiedyś się zbudnowałam i wzięłam zagłówek. I rewelacja!!! Teraz z takim brzuchalem nie wyobrażam sobie snu bez poduchy. Jedyny problem to to, że zajmuje sporo miejsca i najwygodniej mi z nią jak mój luby jest poza łóżkiem.;-)

okay to czekam na wklejenie gotowego pokoiku monia :))) a moze znajdziesz gdzies link z takim fotelem jak Ty masz? bardzo jestem ciekawa o jakim mowisz!
dzagud ja wlasnie jak spie na lewym boku wykorzystuje mezusia jako podporke pod noge a jak na drugim to gruba poduche.... nie chce mi sie jej przekladac w nocy a mam tylko jedna! pozdro!!!

Asylan jak pokoik bedzie gotow to napewno wkleje fotki ale jeszcze niestety nie jest.... choc pomalu polalu zaczyna byc widac swiatlo na koncu tunela:-D :-D . A fotel ja mam taki z czystego drewna, bez poduch, taki typowo domowy rocking chair. Mojego nie ma na necie to znaczy ja nie widzialam ale jak bede w domku wieczorkiem to poszukam i wkleje cos podobnego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry