reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szafa malucha

reklama
Powiedzcie mi drogie koleżanki czy 200zł to dużo za następujący komplet pościelowy:
-poszewka na podusię
-poszewka na kołderkę
-3x prześcieradło frote
-baldachim ze stelażem
-ochraniacz na szczebelki przy główce dziecka
-ozdobne prześcieradełko z falbanką :)
-przybornik
-rożek

Dajcie znać co myślicie o takiej cenie, dzięki :-).

Izka no wiec tak, ten fotelik gondolke mozna regulowac. Nie ma pozycji na zupelnie plasko bo jest nie wskazane tak wozic maluszka w samochodzie. Mozesz sobie wyobrazic jakby mu sie ulalo na dziurach to by sie zakrztusil itd. Tutaj lekarze mowia ze w takim foteliku jest duzo lepiej gdyz pozycja dziecka bezpieczniejsza. Sama zobacz ze w Polsce wozki z gondola sluza tylko do spacerow a wtedy masz dziecko na oku non stop. A fotelik samochodowy tez jest lekko przechylony do przodu.
Izka mialam ci sie pytac czy macie tam sklep Big Lots??? Daj znac bo jesli tak to cos ci powiem;-)

Ja uwazam ze to dobra cena, patrzac na ceny w necie zazwyczaj w kwocie ktora podalas nie jest zawarty rozek, przybiornik, przescieradlo ozdobne, i przescieradlo zwykle zazwyczaj jest jedno a nie trzy, tak wiec warto kupic taki zestawik za 200zl.

Blanes a ja sie kompletnie na waszych cenach nie znam ale wydaje mi sie ze to nie jest drogo. A co to jest przybornik????:confused:

Dorotka zamawiaj zamawiaj! Na ciebie juz czas!!!:-D

Dorotka to ja u tego samego producenta ale nie kupowałabym całego zestawu 10-elementowego tylko sobie pokombinuję na pojedynczych elementach :) (nie potrzebuję wkładów, bo mam od siostry)

monia 12 przybornik to taka mała praktyczna rzecz którą możesz sobie powiesić przy łóżeczku i trzymać tam różne drobiazgi od smoczków do grzechotek :) a to zdjątko przybornika

Aha i wydaje mi się że lepsze są baldachimy z szyfonu niż z tkaniny, w lecie zawsze można przesłonić całe łóżeczko i widać Malucha, a tak spod tej tkaniny to trochę ciężko.

reklama
Do góry