izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Monia12-bo na forum sie strasznie duzo dzieje i ja nie nadazam czytac, a znikam i sie nie pojawiam, bo zapominam w ktorym watku cos pisalam
no i potem nie moge odnalezc w gaszczu postow:-)
A wracajac do "szafy malucha"- Poki co dla NB mam: spioszki 2x z dlugim i 2 x "na ramiaczkach". Body 2x z krotkim, bluzeczki z dlugim i krotkim rekawkiem, spodenki dlugie, 2x czapeczka, skarpetki. Mam tez dla wiekszych dzieci (rozmiar 0-3), przypuszczam ze tez beda pasowac, najwyzej beda luzniejsze. I to samo: spioszki z dlugim i krotkim, bluzeczki, body, spodenki, sukieneczka. Reszte dostane od siostry z PL-ma caly wor ciuchow po siostrzenicy wiec juz nie bede nic kupowac. Choc kupowanie ciuszkow to dla mnie najwieksza radosc
:-)
Mam tez kosmetyki, wanienke, no i teraz chyba w koncu kupie wozek. Zostanie tylko lozeczko, jak sie nie uda nic wybrac to nawet ze mna moze spac na poczatku.
no i potem nie moge odnalezc w gaszczu postow:-) A wracajac do "szafy malucha"- Poki co dla NB mam: spioszki 2x z dlugim i 2 x "na ramiaczkach". Body 2x z krotkim, bluzeczki z dlugim i krotkim rekawkiem, spodenki dlugie, 2x czapeczka, skarpetki. Mam tez dla wiekszych dzieci (rozmiar 0-3), przypuszczam ze tez beda pasowac, najwyzej beda luzniejsze. I to samo: spioszki z dlugim i krotkim, bluzeczki, body, spodenki, sukieneczka. Reszte dostane od siostry z PL-ma caly wor ciuchow po siostrzenicy wiec juz nie bede nic kupowac. Choc kupowanie ciuszkow to dla mnie najwieksza radosc
:-)
Mam tez kosmetyki, wanienke, no i teraz chyba w koncu kupie wozek. Zostanie tylko lozeczko, jak sie nie uda nic wybrac to nawet ze mna moze spac na poczatku.