reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szafa malucha

Kotku śliczny wzorek ma ta podusia! Masz jakieś zdjęcie z tym cudem na kobitce? Bo ja nie umiem za bardzo sobie tego wyobrazić...

reklama
Już kiedys wklejałam ale nic się nie stanie jak wkleję znowu:

A tak służy dzidziusiowi:

Dziękuję Efilo, ale to był jedyny dostępny wzorek w tej cenie, więc wyboru nie miałam, ale mi też on się bardzo podoba :-).

Acha i jeszcze takie śliniaczki sztuk 7, nie wklejam własnego zdjęcia, bo mam za dużo załączników:

Potem trochę żałowałam że nie kupiłam zapinanych na rzep, ale za późno się skapnęłam. Acha i kolorki troszkę inne mniej zielonych więcej żółtego i biało-czerwonego.

kotek to jest ta za 13 czy 14 euro? będę w böblingen, nie wiem czy mają baby-walza, ale wiem że mają jakiś nowy sklep z rzeczami dla dzieci (ponoć w miarę tani), ale nie wiem dokładnie jaki (na szczęście mama wie, to może uda mi się tam podskoczyć)

A jest w Polsce sklep "Toyrus", bo tu jest i też mają tylko 1 rodzaj więc nie za duży wybór i teraz jest przeceniona z 30 na 20 euro, ale nie widziałam jej na żywo więc nie wiem jaka jest.

W Boeblingen jest baby-waltz na ulicy Wolfgang brumme Allee 3, City Center może znajdziesz. Próbowałam wstawic link ale zapisywała się strona główna waltza.

Kotek dzięki - bardzo dobrze wytłumaczyłaś :tak:
Chyba też kupię taką dużą - mała rzeczywiście jest nieformowalna, nie przyda się inaczej niż do karmienia. Dużą widziałam w sklepie za ok. 70zł. Pomyślałam, że to sporo - ale widzę, że wcale nie tak źle...

reklama
city center znam jak własną kieszeń:tak: przynajmniej tak myślałam:eek: no cóż, nie zawsze człowiek wie, co ma w kieszeni:szok: :-D
poduchę już kupiłam dzisiaj na allegro za 43 zł:tak: (ponoć nówka, zobaczymy jak przyjdzie), były jeszcze po 50. a sklepu nie ominę, jeżeli tylko wystraczy mi czasu na łażenie po mieście:tak:

Do góry